ΚΥΠΡΟΣ

Νίκη και γκολ Οκκάς-Γιασεμάκης

Νίκη και γκολ Οκκάς-Γιασεμάκης
Οκκάς Κύπρος γκολ

Η εθνική ομάδα της Κύπρου επικράτησε 2-1 της αντίστοιχης της Ουγγαρίας, σε αγώνα που έγινε στο Τσίρειο Στάδιο της Λευκωσίας, στο πλαίσιο του τετραεθνούς τουρνουά που διοργανώνει η κυπριακή ομοσπονδία.

Το συγκρότημα του Αγγελου Αναστασιάδη πήρε τη νίκη χάρη σε γκολ των Γιασεμή στο 18΄ και Οκκά στο 73΄, ενώ οι Μαγυάροι, αντίπαλοι της ελληνικής ομάδας στα προκριματικά του EURO 2008, μείωσαν ένα λεπτό πριν τη λήξη με τον Πρίσκιν. Οι φιλοξενούμενοι είχαν και δύο δοκάρια, με τους Μπάλοκ στο 22΄ και Τοτ στο 81΄.
Οι συνθέσεις:

ΚΥΠΡΟΣ: Μορφής (46΄ Γιωργαλλίδης), Λάμπρου (46΄ Λουκά), Π. Χρίστου, Χαραλάμπους, Σατσιάς, Μιχαήλ (52΄ Μακρίδης), Χαραλαμπίδης (64΄ Χ. Νικολάου), Ηλία (70΄ Θεοφίλου), Κρασσάς, Οκκάς (73΄ Βαττής), Γιασεμάκης (60΄ Αλωνεύτης).

ΟΥΓΓΑΡΙΑ: Βεγκ, Τσιζμάντια, Βάντσακ, Γιούχαζ, Μπάλογκ, Τοτ, Χρέπκα (58΄ Πρίσκιν), Βας, Σάντορ (62΄ Κάντα), Γκέρα, Χούζτι (75΄ Τίζα).

Στο άλλο ματς του τουρνουά, η Βουλγαρία επιβλήθηκε 2-0 της Λετονίας, χάρη σε αυτογκόλ του Σούρνινς στο 14΄ και γκολ του Ιόβοφ στο 29΄. Αύριο οι νικητές θα αναμετρηθούν στον τελικό και οι ηττημένοι στον "μικρό" τελικό.







TAGS ΚΥΠΡΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ