ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΥΠΕΛΛΟ

Νίκη για Βραζιλία κόντρα στο Περού του Κάλενς με buzzer beater του Μαρκίνιος, ήττα για την Ουρουγουάη από το Εκουαδόρ

Ο Μαρκίνιος πανηγυρίζει το γκολ του στο Περού Βραζιλία
Ο Μαρκίνιος πανηγυρίζει το γκολ του στο Περού Βραζιλία © 2023 MARTIN MEJIA / AP IMAGES

Η Βραζιλία χρειάστηκε το γκολ του Μαρκίνιος στο 90' για να πάρει τη νίκη από το Περού, ενώ η Ουρουγουάη αν και προηγήθηκε του Εκουαδόρ, ο Τόρες με δύο γκολ έκανε την ανατροπή για το 2-1 στα προκριματικά του Μουντιάλ 2026. Στον πάγκο του Εκουαδόρ ο Κάλενς της ΑΕΚ.

Με τρομερή κεφαλιά του Μαρκίνιος, η Βραζιλία πανηγύρισε τη νίκη επί του Περού με buzzer beater στο 90' κι έκανε το "2 στα 2", πιάνοντας την Αργεντινή στο πλαίσιο των προκριματικών της Νότιας Αμερικής για το Μουντιάλ 2026.

Μετά από κόρνερ του Νεϊμάρ, ο Μαρκίνιος έκανε μία γυριστή κεφαλιά, στέλνοντας την μπάλα στην εστία του Περού.

Ο Αλεξάντερ Κάλενς, που είναι το τελευταίο μεταγραφικό απόκτημα της ΑΕΚ, δεν πήρε χρόνο συμμετοχής στον αγώνα, με τον Χουάν Ρεϊνόσο να τον αφήνει στον πάγκο.

Θυμίζουμε ότι ο 31χρονος Περουβιανός κεντρικός αμυντικός αναμένεται να έρθει στην Αθήνα την Παρασκευή 15 Σεπτεμβρίου για να ενσωματωθεί στην Ένωση.

Από την άλλη, η Ουρουγουάη αν και προηγήθηκε του Εκουαδόρ γνώρισε τελικά την ήττα με 2-1, με τον Τόρες να την πληγώνει δις.

Οι Ουρουγουανοί άνοιξαν το σκορ στο 37ο λεπτό με τον Κανόμπλο να κάνει το 0-1 με γυριστό σουτ μέσα από την περιοχή, όμως το Εκουαδόρ ισοφάρισε στο 45+6' με κεφαλιά του Τόρες.

Τελικά, ξανά με πρωταγωνιστή τον σκόρερ του πρώτου γκολ το Εκουαδόρ έκανε την ανατροπή στο 61' πανηγυρίζοντας την πρώτη του νίκη στα προκριματικά του Μουντιάλ 2026.

Η Χιλή με την Κολομβία έμειναν στο 0-0, ενώ η Βενεζουέλα επικράτησε της Παραγουάης 1-0 με πέναλτι του Ροντόν στο 90+3'.

TAGS ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΥΠΕΛΛΟ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΘΝΙΚΗ ΒΡΑΖΙΛΙΑΣ ΕΘΝΙΚΗ ΒΡΑΖΙΛΙΑΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΒΡΑΖΙΛΙΑ ΕΘΝΙΚΗ ΟΥΡΟΥΓΟΥΑΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΘΝΙΚΗ ΟΥΡΟΥΓΟΥΑΗΣ ΕΘΝΙΚΗ ΕΚΟΥΑΔΟΡ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ