LA LIGA

Νίκες για Σαραγόσα, Μπάρτσα

Νίκες για Σαραγόσα, Μπάρτσα
Σαραγόσα-ΠΑΝΗΓΥΡΙΚΟ

Η αντίπαλος του Άρη στο Κύπελλο UEFA, πήρε την νίκη στο Ρομαρέτα με 2-0 κόντρα στην Σεβίλλη

Στο παιχνίδι που άνοιξε την αυλαία της έκτης αγωνιστικής στην Πριμέρα Ντιβιζιόν, η Σαραγόσα δίχως να πείσει με την εμφάνιση της κατάφερε να πάρει μια σπουδαία νίκη με 2-0 κόντρα στην Σεβίλλη.
Οι Σεβιγιάνοι ήταν αυτοί που μπήκαν δυνατά στον αγώνα και έχασαν πολλές ευκαιρίες να ανοίξουν το σκορ. Στο 4' ο Αρούνα Κονέ έβγαλε κάθετη μπαλιά με αποδέκτη τον Λούις Φαμπιάνο, ο Βραζιλιάνος απέφυγε τον τερματοφύλακα της Σαραγόσα, όμως δεν κατάφερε να στείλει την μπάλα στα δίχτυα.

Τέσσερα λεπτά πριν απο την λήξη του πρώτου ημιχρόνου, (41') ύστερα απο σέντρα απο τα δεξιά, ο "κινητικός" Κονέ πήρε ανενόχλητος την κεφαλιά, όμως η μπάλα πέρασε πάνω απο το οριζόντιο δοκάρι της Σαραγόσα και το 0-0 έμεινε μέχρι το τέλος του πρώτου μέρους.

Στην επανάληψη οι Ανδαλουσιανοί συνέχισαν να απειλούν την εστία της Σαραγόσα προκειμένου να πετύχουν το πολυπόθητο γκολ και στο 46' ο Αρούνα Κονέ έχασε μοναδική ευκαιρία, όταν ο Ιβοριανός με εκπληκτική ατομική ενέργεια πέρασε όλη την άμυνα και τον τερματοφύλακα των γηπεδούχων, όμως το σουτ του πέρασε δίπλα απο το δεξί δοκάρι.

Και εκεί που η Σεβίλλη πίεζε συνεχώς και οι φίλοι της Σαραγόσα, αποδοκίμαζαν τους παίκτες της ομάδας τους λόγω της κακής εμφάνισες, ο Ντ' Αλεσάντρο στο 53' εκτέλεσε υπέροχα ένα φάουλ κοντά στην μεγάλη περιοχή του Πάλομπ και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα ανοίγοντας το σκορ για τους γηπεδούχους.

Οι Σεβιγιάνοι προσπάθησαν να αντιδράσουν και στο 67' έφτασαν κοντά στην ισοφάριση, όταν ο κανουτέ ευνοήθηκε απο τις κόντρες βγήκε τετ α τετ όμως το σουτ του κατέληξε άουτ.

Τέσσερα λεπτά πριν απο την λήξη της κανονικής διάρκειας του αγώνα (86') ο Σέρχιο Γκαρσία κατάφερε ύστερα απο καταπληκτική ασίστ του Όσκαρ να βγεί τετ α τετ με τον Πάλομπ και με ψηλοκρεμαστό σουτ έκανε το 2-0, κλειδώνοντας την νίκη για την Σαραγόσα.

Σόου Ανρί, "σίφουνας" η Μπαρτσελόνα
Η ομάδα του Φρανκ Ράικαρντ βρίσκει το ρυθμό της και αποδίδει ποδόσφαιρο υψηλού επιπέδου. Κάτι φυσιολογικό, με τους σούπερ παίκτες που διαθέτει. Η Μπαρτσελόνα πέρασε από την έδρα της Λεβάντε, επικρατώντας με 4-1. Ουσιαστικά από το 51', όταν και το σκορ έφτασε στο 4-0, η "Μπάρτσα" έκανε συντήρηση δυνάμεων. Μεγάλος πρωταγωνιστής για τους "μπλαουγκράνα" ήταν ο Τιερί Ανρί, ο οποίος σημείωσε το πρώτο του χατ τρικ στην Ισπανία (17', 24', 49'), ενώ στο 51' ο Λιονέλ Μέσι έγραψε το 4-0. Όσο για τη Λεβάντε του Μπρούνο Τσιρίλο (παρατηρήθηκε με κίτρινη κάρτα), το μόνο που κατάφερε ήταν να μειώσει το σκορ με πέναλτι του Βικουέιρα στο 72'...

Τα γκολ από τα ματς της Μπαρτσελόνα και της Σαραγόσα

























TAGS LA LIGA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ