ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ

Νέτβεντ καλεί Φενίν στην Γιούβε

Νέτβεντ καλεί Φενίν στην Γιούβε
Φενίν

Η Γιουβέντους είναι έτοιμη να επενδύσει πάνω στον νεαρό Τσέχο Μάρτιν Φενίν

Ο Φενίν είναι ένα από τα αστέρια που έλαμψαν στο πρωτάθλημα νέων που έγινε το καλοκαίρι με την ομάδα της Τσεχίας, μάλιστα πέτυχε και τρία πολύ όμορφα τέρματα, ένα από τα οποία ήταν στο τελικό εναντίων της Αργεντινής.
Σύμφωνα με εφημερίδα στην Ιταλία ο έμπειρος μέσος της Γιουβέντους Πάβελ Νέτβεντ, πρωτινέ στην ομάδα του να αποκτήσει τον νεαρό επιθετικό, καθώς τον θεωρεί έναν από τους πιο ταλαντούχους ποδοσφαιριστές.

Ο 20χρονος ποδοσφαιριστής είναι διαθέσιμος από την Τέπλιτσε, από όπου αγωνίζεται, προς πώληση με ένα ποσό κοντά στα 5 εκ.ευρω.

Πάντως ενδιαφέρον έχουν εκφράσει και άλλες ομάδες όπως η Λίβερπουλ και η Άρσεναλ, με την δεύτερη να είναι πολύ κοντά μετά από δηλώσεις του Βενγκερ, που είπε ότι είναι μεγάλος θαυμαστής του ταλέντου του Φενίν.

Αξίζει να αναφερθεί ότι δεν είναι η πρώτη φορά που ο Νέτβεντ προτίνει ποδοσφαιριστή στην Γιουβέντους, το ίδιο είχε συμβεί και στο παρελθόν με τον έμπειρο μέσο να έχει προτείνει τους Ροσίτσκι και Γιάροσλαβ Πλασίν, παρόλα αυτά η ομάδα του δεν έδειξε ενδιαφέρον για κανένα από τους δυο.






TAGS ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ