ΙΩΝΙΚΟΣ

Νέος τεχνικός του Ιωνικού ο Τσιώλης

Νέος τεχνικός του Ιωνικού ο Τσιώλης

Ο 36χρονος γιος του Σάκη Τσιώλη, Βαγγέλης, ανέλαβε την τεχνική ηγεσία του Ιωνικού και θα καθοδηγήσει την ομάδα της Νίκαιας στο πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής την τρέχουσα σεζόν.

Έχει δουλέψει ως βοηθός τεχνικού πλάι στον πατέρα του σε Αστέρα, ΠΑΣ Γιάννινα, Ξάνθη, Κέρκυρα κι ΑΕΛ. Ήρθε η ώρα για τη δεύτερη προπονητική του εμπειρία ως πρώτος τεχνικός μετά την Ατλαντίδα.

Ο Ιωνικός ανακοίνωσε την πρόσληψη του 36χρονου γιου του Σάκη Τσιώλη, Βαγγέλη στην τεχνική ηγεσία προκειμένου η ομάδα της Νίκαιας να προσπαθήσει να διεκδικήσει ξανά την άνοδο από τη Γ' Εθνική στη Football League.

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΙΩΝΙΚΟΥ:

"Ο Βαγγέλης Τσιώλης είναι ο προπονητής που θα καθοδηγήσει τελικώς, την ομάδα του Ιωνικού στο προσεχές πρωτάθλημα με την Διοικούσα Επιτροπή του συλλόγου να επιλέγει τον νεαρό τεχνικό πιστεύοντας στις δυνατότητες του. Ο 36χρονος πρωην διεθνής ποδοσφαιριστής έχει διατελέσει βοηθός προπονητή σε επίπεδο Super League σε Αστέρα Τρίπολης, ΠΑΣ Γιάννινα, Ξάνθη, Κέρκυρα και Λάρισα ενώ την προηγούμενη σεζόν βρέθηκε ως πρώτος προπονητής στον πάγκο της Ατλαντίδας.

Η οικογένεια Τσιώλη έχει σπουδαία ιστορία στον Ιωνικό καθώς ο πατέρας του νέου προπονητή των Νικαιωτών, έχει διατελέσει παίκτης της ομάδας μας αλλά και προπονητής έχοντας και στις δύο περιπτώσεις σπουδαία παρουσία. Είναι άλλωστε γνωστό πως τα τελευταία χρόνια ο Σάκης Τσιώλης βρισκόταν συχνά στο πλευρό της ομάδας ενώ είχε και παρουσία στους εντός έδρας αγώνες.

Ο Ιωνικός βλέπει στο πρόσωπο του Βαγγέλη Τσιώλη, τον άνθρωπο που θα δημιουργήσει ένα αξιόμαχο νεανικό σύνολο που θα σταθεί αντάξιο της ιστορίας των κυανόλευκων!".

TAGS ΙΩΝΙΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ