ΒΕΛΓΙΟ

Νέος προπονητής στην Μπριζ ο Πάρκερ

Ο Σκοτ Πάρκερ στον πάγκο της Φούλαμ σε ματς κόντρα στην Τσέλσι | 1 Μαΐου 2021
Ο Σκοτ Πάρκερ στον πάγκο της Φούλαμ σε ματς κόντρα στην Τσέλσι | 1 Μαΐου 2021 @2021 JUSTIN SETTERFIELD/POOLVIA AP IMAGES

Μετά από τις Φούλαμ και Μπόρνμουθ ο Σκοτ Πάρκερ ετοιμάζεται για την πρώτη του προπονητική εμπειρία έξω από το Νησί, με την Μπριζ να ανακοινώνει την πρόσληψη του 42χρονου Άγγλου προπονητή.

Η Μπριζ θα είναι ο τρίτος προπονητικός σταθμός στην καριέρα του Σκοτ Πάρκερ. Οι πρωταθλητές Βελγίου αναζητούσαν τον διάδοχο του Καρλ Χέφκενς για την άκρη του πάγκου τους και τελικά τον βρήκαν στο πρόσωπο του Άγγλου προπονητή, με τον 42χρονο να ανακοινώνεται επίσημα το απόγευμα του Σαββάτου (31/12) και να ετοιμάζεται έτσι για την πρώτη του εμπειρία πέρα από τα αγγλικά σύνορα και την παρουσία του σε Φούλαμ και Μπόρνμουθ.

Η παρουσίασή του από τους Βέλγους θα γίνει την ερχόμενη εβδομάδα όπως έκαναν γνωστό μέσα από την επίσημη ιστοσελίδα τους ενώ αξίζει να σημειωθεί πως ο Πάρκερ θα έχει την ευκαιρία να κοουτσάρει την Μπριζ και στο υψηλότερο ποδοσφαιρικό επίπεδο, με τη νέα του ομάδα να έχει πάρει το εισιτήριο για τους "16" του Champions League οπου θα τεθεί αντιμέτωπη με την Μπενφίκα του Οδυσσέα Βλαχοδήμου.

TAGS ΒΕΛΓΙΟ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ