ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Νέο συμβόλαιο σε Φερέιρα

Νέο συμβόλαιο σε Φερέιρα
INTIME SPORTS

Την επιθυμία του Πρίγκηπα Ελ Σαούντ να προσφέρει νέο τριετές συμβόλαιο στον Ζεσουάλδο Φερέιρα αποκάλυψε με δηλώσεις του σε αθλητική εφημερίδα ο Βλάσης Τσάκας.

Μετά τη φουρτούνα που πέρασε το καλοκαίρι με τους διαδοχικούς αποκλεισμούς σε Champions League και Europa League, ο Ζεσουάλδο Φερέιρα έχει οδηγήσει τον Παναθηναϊκό στην πρώτη θέση του πρωταθλήματος μετά τις πρώτες οκτώ αγωνιστικές, και το γεγονός αυτό έχει ανεβάσει κατακόρυφα τις μετοχές του στην Παιανία.

Το καλό ποδόσφαιρο που παίζουν οι "πράσινοι" (αποκορύφωμα οι δύο τελευταίες εντυπωσιακές εμφανίσεις με Εργοτέλη και ΠΑΟΚ) πιστώνεται εξ ολοκλήρου στον 65χρονο τεχνικό, με τον Βλάση Τσάκα να τονίζει με δηλώσεις του στην εφημερίδα "Πράσινη" ότι έχει έτοιμη την πρόταση για την ανανέωση της συνεργασίας με τον Πορτογάλο, το συμβόλαιο του οποίου λήγει το καλοκαίρι του 2012.

"Δεν υπάρχει περίπτωση να πάει πουθενά ο Φερέιρα. Θα του ανανεώσουμε το συμβόλαιο για τρία ακόμη χρόνια, αν το επιθυμεί και ο ίδιος.

Έχει την απόλυτη εμπιστοσύνη μας και θα του δώσουμε... λευκή επιταγή για να να κάνει ό,τι θέλει και να κάνει ακόμα μεγαλύτερο τον Παναθηναϊκό. 'Οπως τον ονειρευόμαστε όλοι", τόνισε ο εκπρόσωπος του Πρίγκηπα, και κατέληξε:

"Η ομάδα που βλέπουμε είναι δικό του έργο".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ