ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Νέο πρόβλημα στην Μπαρτσελόνα: Νοκ-άουτ οι Πέδρι και Άλμπα μέχρι και για έναν μήνα

Ο Πέδρι στην αναμέτρηση της Μπαρτσελόνα με τη Γιουβέντους για τους ομίλους του Champions League τον Δεκέμβριο του 2020.
Ο Πέδρι στην αναμέτρηση της Μπαρτσελόνα με τη Γιουβέντους © 2020 JOAN MONFORT/ASSOCIATED PRESS

Νέος πονοκέφαλος για τον Ρόναλντ Κούμαν, ο οποίος μετά τον Μπρεθγουέιτ, έχασε και τους Πέδρι και Ζόρντι Άλμπα, οι οποίοι σύμφωνα με την ανακοίνωση του συλλόγου αντιμετωπίζουν προβλήματα τραυματισμού και μπορεί να απουσιάσουν μέχρι και για έναν μήνα.

Συνεχίζονται τα προβλήματα για την Μπαρτσελόνα, η οποία μετά τη βαριά ήττα από την Μπάγερν με 3-0 στην πρεμιέρα των ομίλων του Champions League στο Καμπ Νου, αποκόμισε και δύο τραυματισμούς.

Ο Ρόναλντ Κούμαν μετά την απώλεια του Μάρτιν Μπρεθγουέιτ, ο οποίος αναμένεται να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση μετά τον σοβαρό τραυματισμό στην επιγονατίδα, είναι αναγκασμένος να πορευτεί επίσης, χωρίς τους Πέδρι και Ζόρντι Άλμπα.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του καταλανικού συλλόγου, ο Πέδρι αντιμετωπίζει πρόβλημα στον τετρακέφαλο του αριστερού του ποδιού ενώ ο Άλμπα ταλαιπωρείται από μυϊκό τραυματισμό στον δεξί του μηρό. Ωστόσο, στην ανακοίνωση δεν γίνεται αναφορά στο ακριβές χρονοδιάγραμμα της επιστροφής των δύο ποδοσφαιριστών.

Όπως αναφέρουν όμως τα ισπανικά Μέσα και συγκεκριμένα η AS, εκτιμάται πως ο Πέδρι θα επιστρέψει στη δράση σε 2-3 εβδομάδες, ενώ 3-4 θα χρειαστεί ο Ισπανός αμυντικός. Ο πονοκέφαλος για τον Κούμαν μεγαλώνει, με τον Ολλανδό τεχνικό να αναγκάζεται να στραφεί σε άλλες λύσεις για το βασικό σχήμα της ομάδας του για τα παιχνίδια που ακολουθούν σε La Liga και Champions League.

TAGS ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ ΙΣΠΑΝΙΑ LA LIGA ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ CHAMPIONS LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ