ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Νέο "οχι" στην Σάντερλαντ

Νέο "οχι" στην Σάντερλαντ

Η Σάντερλαντ ζήτησε δανεικό τον Χάρη Μαυρία και όπως ήταν αναμενόμενο, η πρόταση της απορρίφθηκε με συνοπτικές διαδικασίες από τον Παναθηναϊκό. Καμία διάθεση για ξεπούλημα των πιο ταλαντούχων ποδοσφαιριστών της από την ΠΑΕ.

Η αναφορά των αγγλικών μέσων ενημέρωσης για την επανεκδήλωση του ενδιαφέροντος της Σάντερλαντ για τον Χάρη Μαυρία επιβεβαιώθηκε επίσημα από τον Παναθηναϊκό. Μόνο που η κρούση για τον 20χρονο εξτρέμ δεν αφορούσε την αγορά του, αλλά τον μονοετή δανεισμό του...

Η Σάντερλαντ δεν επανήρθε με ενεργοποίηση της πρότασης για την απόκτηση του 3 εκατομμύρια ευρώ, αλλά ζήτησε τον αποκτήσει δανεικό με ελάχιστα χρήματα. Όπως ήταν αναμενόμενο, η προσφορά της απορρίφθηκε χωρίς δεύτερη σκέψη από τη διοίκηση της ΠΑΕ και δεν υπήρξε καν διαπραγμάτευση.

Ο Μαυρίας μαζί με τον Καπίνο αποτελούν τα σημαντικότερα περιουσιακά στοιχεία του Παναθηναϊκού και δεν πρόκειται να παραχωρηθούν με "ψίχουλα". Οι Αλαφούζος και Αναστασίου τους πιστεύουν, επιθυμούν να τους καθιερώσουν στην ενδεκάδα και να στηρίξουν πάνω τους τη νέα ομάδα που δημιουργείται.

Μοναδική περίπτωση να συζητηθεί πρόταση για την πώληση τους είναι να περιλαμβάνει... πραγματικά χρήματα, ανάλογα της αξίας και του ταλέντου των δύο ποδοσφαιριστών. Διαφορετικά, οποιαδήποτε πρόταση θα καταλήγει με συνοπτικές διαδικασίες στον κάλαθο των αχρήστων.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ