ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ

Νέντβεντ: "Θα ήθελα πίσω τον Ιμπραχίμοβιτς"

Νέντβεντ: "Θα ήθελα πίσω τον Ιμπραχίμοβιτς"

Τον Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς με τα χρώματα της Γιουβέντους θα ήθελε να δει και πάλι ο Πάβελ Νέντβεντ, ο οποίος τον έβαλε στην ίδια κατηγορία με τους Λιονέλ Μέσι και Κριστιάνο Ρονάλντο. Διαβάστε ακόμη τι είπε για τους Αντόνιο Κόντε και Έντινσον Καβάνι.

Εξαιρετική άποψη για τον Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς έχει ο Πάβελ Νέντβεντ, ο οποίος δεν έκρυψε πως θα ήθελε να τον ξαναδεί τον Σουηδό στο Τορίνο.

Ο διευθυντής της Γιουβέντους μίλησε τόσο για τον επιθετικό της Παρί Σεν Ζερμέν, με τον οποίο υπήρξε συμπαίκτης, όσο και για τους Έντινσον Καβάνι και Αντόνιο Κόντε.

"Ο Ζλάταν είναι σαν τον Μέσι και τον Κριστιάνο Ρονάλντο. Είναι ανάμεσα στους τρεις κορυφαίους επιθετικούς του κόσμου. Πρόκειται για έναν παίκτη που αλλάζει τις ισορροπίες. Ποιος δε θα τον ήθελε; Εγώ θα επιθυμούσα να γυρίσει στη Γιούβε" είπε αρχικά.

Στη συνέχεια για τον Αντόνιο Κόντε, για τον οποίο φημολογείται ότι υπάρχει ενδιαφέρον από την Τσέλσι, τόνισε: "Όσο είμαι εδώ και περνάει από το χέρι μου, δε θα τον αφήσω να φύγει".

Τέλος, μίλησε και για τον Έντινσον Καβάνι, πρώτο σκόρερ του ιταλικού πρωταθλήματος: "Μου αρέσει επειδή δεν είναι μόνο ότι σκοράρει. Είναι ο τέλειος παίκτης για τη Γιουβέντους, αλλά αγωνίζεται στη Νάπολι...".

TAGS ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ