ΚΡΙΣΤΙΑΝΟ ΡΟΝΑΛΝΤΟ

Νέντβεντ: "Ο Ρονάλντο θα μείνει σίγουρα στη Γιουβέντους"

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο με τη φανέλα της Γιουβέντους
Ο Κριστιάνο Ρονάλντο με τη φανέλα της Γιουβέντους © 2020 ANTONIO CALANNI/AP IMAGES

Ο αντιπρόεδρος της Γιουβέντους, Πάβελ Νέντβεντ, θέλησε να καθησυχάσει τους φίλους της Γιουβέντους σχετικά με το μέλλον του Κριστιάνο Ρονάλντο στον σύλλογο, τονίζοντας πως δεν υπάρχει περίπτωση να αποχωρήσει από τους "μπιανκονέρι".

Ο Κριστιάνο Ρονάντο έμεινε στον πάγκο στην πρεμιέρα της Γιουβέντους στη Serie A κόντρα στην Ουντινέζε, με τα σενάρια περί ενδεχόμενης αποχώρησής του από το Τορίνο να φουντώνουν.

Μπορεί ο Μασιμιλιάνο Αλέγκρι να ξεκαθάρισε το Σάββατο (21/8) πως ο Πορτογάλος θα συνεχίσει να φοράει τη φανέλα της Βέκια Σινιόρα και τη νέα σεζόν, έπειτα από συζήτηση που είχε μαζί του, ωστόσο, το γεγονός ότι ο 36χρονος δεν ξεκίνησε στο αρχικό σχήμα περιέπλεξε ακόμα περισσότερο τα πράγματα.

Αποτέλεσμα ήταν να φουντώσουν τα σενάρια για αποχώρηση του CR7 από τη Γηραία Κυρία. Για τον λόγο αυτό, ο αντιπρόεδρος της ομάδας, Πάβελ Νέντβεντ, πήρε άμεσα θέση, υποστηρίζοντας ότι η απόφαση να μείνει στον πάγκο ο Ρονάλντο πάρθηκε από κοινού.

Παράλληλα, διαβεβαίωσε τους φίλους του ιταλικού συλλόγου ότι ο Πορτογάλος σταρ θα παραμείνει στο Τορίνο.

"Η απόφαση να μείνει στον πάγκο ο Κριστιάνο ήταν κάτι που συζητήσαμε μαζί του. Ακόμη και ο Κιελίνι, ο πρωταθλητής Ευρώπης, είναι στον πάγκο. Ο Ρονάλντο θα μείνει σίγουρά στη Γιουβέντους", τόνισε χαρακτηριστικά ο Τσέχος.

TAGS ΚΡΙΣΤΙΑΝΟ ΡΟΝΑΛΝΤΟ ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ ΙΤΑΛΙΑ SERIE A ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ