ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Νεκρός στον πόλεμο 22χρονος Αρμένιος ποδοσφαιριστής

Νεκρός στον πόλεμο 22χρονος Αρμένιος ποδοσφαιριστής

Ο πρώην μεσοεπιθετικός της Αλασκέρτ, Λιπαρίτ Νταστογιάν, ο οποίος πολεμούσε στο μέτωπο από τα τέλη Σεπτεμβρίου κόντρα στις δυνάμεις του Αζερμπαϊτζάν, σκοτώθηκε στις μάχες στο Ναγκόρνο Καραμπάχ.

Η Αλασκέρτ, ομάδα που αγωνίζεται στη δεύτερη κατηγορία του αρμένικου πρωταθλήματος, με ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook, ανακοίνωσε το θάνατο πρώην ποδοσφαιριστή της, εκφράζοντας τα θερμά της συλλυπητήρια.

Συγκεκριμένα, πρόκειται για τον 22χρονο μεσοεπιθετικό, Λιπαρίτ Νταστογιάν, ο οποίος, όπως και οι υπόλοιποι συμπατριώτες του, επιστρατεύτηκε λόγω της εμπόλεμης κατάστασης που επικρατεί ανάμεσα στην Αρμενία και το Αζερμπαϊτζάν από τα τέλη Σεπτεμβρίου.

Η Αλασκέρτ ανακοίνωσε το πρωί της Δευτέρας (5/10) στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook, το θάνατο του πρώην παίκτη της, ο οποίος σκοτώθηκε στο μέτωπο, πολεμώντας για την πατρίδα του, ενώ εξέφρασε και τα θερμά της συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους συγγενείς του:

"Δυσάρεστα νέα από την πρώτη γραμμή. Ο πρώην ποδοσφαιριστής της Αλασκέρτ, Λιπαρίτ Νταστόγιάν, μπήκε στη λίστα των ηρώων που αφιερώθηκε στην πατρίδα του. Αναπαύσου εν ειρήνη, στρατιώτη. Η Αλασκέρτ εκφράζει τα θερμά της συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους συγγενείς του Νταστογιάν".

Ο Νταστογιάν αποκτήθηκε από την Αλασκέρτ το 2014 και αγωνίστηκε με το σύλλογο για τα επόμενα πέντε χρόνια, μέχρι ως ότου παραχωρήθηκε ελεύθερος το περασμένο καλοκαίρι.

Θυμίζουμε ότι η έκρυθμη κατάσταση μεταξύ Αρμενίας και Αζερμπαϊτζάν, ήταν και η αιτία να "χαλάσει" η μεταγραφή του Βαραζντάν Χαρογιάν στην ΑΕΛ, καθώς ο Αρμένιος αμυντικός κλήθηκε για επιστράτευση.

Photo credits: FC Alashkert

https://www.facebook.com/FCAlashkert/photos/a.338138469698298/1689668681211930/

Ցավալի լուր առաջնագծից: «Ալաշկերտ-2»-ի նախկին ֆուտբոլիստ Լիպարիտ Դաշտոյանը արիաբար միացավ իրենց կյանքը Հայրենիքին...

Δημοσιεύτηκε από FC Alashkert στις Δευτέρα, 5 Οκτωβρίου 2020
TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ