ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Νεϊμάρ σε Σέρχιο Ρίκο: "Γύρνα γρήγορα, θέλω να σου βάλω γκολ"

Σοκάρει η ιατρική γνωμάτευση για το ατύχημα του Ρίκο: "Έλειπε μόνο μισό εκατοστό για να είχε πεθάνει ακαριαία"
Σοκάρει η ιατρική γνωμάτευση για το ατύχημα του Ρίκο: "Έλειπε μόνο μισό εκατοστό για να είχε πεθάνει ακαριαία" © 2021 MATTHIAS SCHRADER/ AP IMAGES

Η δημόσια ευχή του Νεϊμάρ στον Σέρχιο Ρίκο που αναρρώνει στο νοσοκομείο: "Γύρνα γρήγορα θέλω να σου βάλω γκολ".

Ο Σέρχιο Ρίκο είχε ανησυχήσει έντονα την παγκόσμια ποδοσφαιρική κοινή γνώμη όταν έγινε γνωστή η είδηση του σοβαρού τραυματισμού του από πτώση που είχε με το άλογο σε χωριό έξω από τη Σεβίλλη τον περασμένο Μάιο και έπεσε σε κώμα.

Η ζωή του βρισκόταν σε κίνδυνο, ωστόσο ο ίδιος αποδείχθηκε μαχητής της ζωής. Ο τερματοφύλακας της Παρί βγήκε από την εντατική και από τότε σημειώνει καθημερινά βήματα βελτίωσης.

Η Παρί Σεν Ζερμέν, που επέστρεψε στις προπονήσεις, απέδωσε φόρο τιμής στον τερματοφύλακά της, στον οποίο εύχεται ταχεία ανάρρωση για να τεθεί το συντομότερο δυνατό στην αγωνιστική δράση.

Ο τερματοφύλακας ευχαρίστησε δημόσια μέσω του προφίλ του στο Instagram την ομάδα του: "Σας ευχαριστώ πολύ όλους. Ελπίζω να είμαι μαζί σας σύντομα", έγραψε ο Ισπανός κάτω από το ποστ του.

Ο Νεϊμάρ δεν έχασε την ευκαιρία και έσπευσε να σχολιάσει κάτω από τη δημοσίευση. Του ευχήθηκε ταχεία ανάρρωση, ώστε να γυρίσει το συντομότερο δυνατό για να του βάλει γκολ.

Το σχόλιο του Νεϊμάρ στο ποστ του Σέρχιο Ρίκο
Το σχόλιο του Νεϊμάρ στο ποστ του Σέρχιο Ρίκο PRINT SCREEN

"Μας λείπεις φίλε. Δύναμη και γύρνα πίσω γιατί θέλω να σου βάλω γκολ", σχολίασε ο 31χρονος Βραζιλιάνος.

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΑΡΙ ΣΕΝ-ΖΕΡΜΕΝ ΝΕΪΜΑΡ ΙΣΠΑΝΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ