ΝΕΪΜΑΡ

Νεϊμάρ: Παρόλο που έφυγε με πατερίτσες από το γήπεδο, πόζαρε δίπλα σε μία μικρή θαυμάστριά του που του ζήτησε φωτογραφία

Ο Νεϊμάρ παρόλο που έφυγε με πατερίτσες από το γήπεδο, φωτογραφήθηκε με μία μικρή θαυμάστριά που του το ζήτησε
Ο Νεϊμάρ παρόλο που έφυγε με πατερίτσες από το γήπεδο, φωτογραφήθηκε με μία μικρή θαυμάστριά που του το ζήτησε PRINT SCREEN

Ο Νεϊμάρ παρά τον πόνο και την ταλαιπωρία του, έπειτα από τον τραυματισμό που υπέστη στο γόνατο πόζαρε με τις πατερίτσες, προκειμένου να βγάλει φωτογραφία με μία μικρή θαυμάστρια που του το ζήτησε.

Ο Νεϊμάρ στη διάρκεια της αναμέτρησης της Βραζιλίας κόντρα στην Ουρουγουάη χτύπησε στο γόνατό του έπειτα από ένα δυνατό μαρκάρισμα που δέχτηκε στο τέλος του πρώτου ημιχρόνου.

Ο Βραζιλιάνος ποδοσφαιριστής αποχώρησε από τον αγωνιστικό χώρο με δάκρυα στα μάτια πάνω στο φορείο που τον μετέφερε. Από τα αποδυτήρια μάλιστα έφυγε με πατερίτσες, αλλά αυτό δεν τον εμπόδισε να προσφέρει λίγη χαρά σε μία μικρή θαυμάστρια του.

Το κοριτσάκι που τον περίμενε έξω από τα αποδυτήρια, του ζήτησε μία φωτογραφία και ο ποδοσφαιριστής της Αλ Χιλάλ πόζαρε δίπλα της παρόλο που στεκόταν όρθιος χάρη στις πατερίτσες.

TAGS ΝΕΪΜΑΡ ΕΘΝΙΚΗ ΒΡΑΖΙΛΙΑΣ ΕΘΝΙΚΗ ΒΡΑΖΙΛΙΑΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΒΡΑΖΙΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΣΑΟΥΔΙΚΗ ΑΡΑΒΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ