ΣΑΟΥΔΙΚΗ ΑΡΑΒΙΑ

Νεϊμάρ: Ολοκληρώνεται η ανταλλαγή εγγράφων και πετά για ιατρικά από την Αλ Χιλάλ

Ο Νεϊμάρ της Βραζιλίας πανηγυρίζει γκολ που σημείωσε κόντρα στη Βενεζουέλα για τη φάση των ομίλων του Copa America 2021 στο Εθνικό Στάδιο της Μπραζίλια | Κυριακή 13 Ιουνίου 2022
Ο Νεϊμάρ της Βραζιλίας πανηγυρίζει γκολ που σημείωσε κόντρα στη Βενεζουέλα για τη φάση των ομίλων του Copa America 2021 στο Εθνικό Στάδιο της Μπραζίλια | Κυριακή 13 Ιουνίου 2022 © 2021 ERALDO PERES/ASSOCIATED PRESS

Ο Νεϊμάρ και η Αλ Χιλάλ έχουν καταλήξει σε συμφωνία, εντός της Δευτέρας θα ανταλλάξουν τα τελικά έγγραφα και αν δεν αλλάξει κάτι ο παίκτης αναμένεται να πετάξει για Σαουδική Αραβία.

Ακόμα και μέσα στη Δευτέρα αναμένεται να έχουμε οριστικές εξελίξεις στην υπόθεση του Νεϊμάρ και την μετακόμισή του από το την Παρί στην Αλ Χιλάλ.

Όπως αποκάλυψε η "Equipe" ο Βραζιλιάνος σούπερ σταρ είπε το "ναι" στην πρόταση της ομάδας από τη Σαουδική Αραβία και η υπόθεση αναμένεται να κλείσει ακόμα και εντός της Δευτέρας.

Συγκεκριμένα, όλες οι εμπλεκόμενες πλευρές θα προχωρήσουν σε ανταλλαγή εγγράφων και αν δεν προκύψει κάποιο πρόβλημα τότε θα ολοκληρωθεί η συμφωνία.

Μάλιστα, ήδη η Αλ Χιλάλ έχει προετοιμάσει το έδαφος για να υποδεχτεί τον Νεϊμάρ έχοντας κλείσει ακόμα και τις ιατρικές του εξετάσεις.

Υπενθυμίζουμε ότι η Αλ Χιλάλ προσφέρει στον 31χρονος διετές συμβόλαιο με συνολικές απολαβές 160.000.000 ευρώ.

TAGS ΣΑΟΥΔΙΚΗ ΑΡΑΒΙΑ ΝΕΪΜΑΡ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ