ΝΕΪΜΑΡ

Νεϊμάρ: Μύλος με το συμβόλαιό του, κάνει χώρο στο ρόστερ της Αλ Χιλάλ μέχρι να... επιστρέψει

Ο Νεϊμάρ με τη φανέλα της Αλ Χιλάλ
Ο Νεϊμάρ με τη φανέλα της Αλ Χιλάλ © 2023 AP IMAGES

Ρεπορτάζ από την Σαουδική Αραβία έκαναν λόγο για ξαφνική απόφαση της Αλ Χιλάλ να τερματίσει το συμβόλαιο του Νεϊμάρ, όμως κάτι τέτοιο δεν θα συμβεί, με τον τραυματία Βραζιλιάνο να αποχωρεί προσωρινά από το ρόστερ για να αδειάσει θέση ξένου.

Ο Νεϊμάρ αποτέλεσε ένα από τα μεγαλύτερα μεταγραφικά μπαμ των τελευταίων ετών, με τον Βραζιλιάνο σούπερ σταρ να αφήνει την Ευρώπη και την Παρί και να μετακομίζει στην Σαουδική Αραβία για λογαριασμό της Αλ Χιλάλ.

Ωστόσο η παρουσία του στην Ασία δεν ήταν όσο λαμπερή αναμενόταν, με τα αρκετά προβλήματα τραυματισμών να μην του επιτρέπουν ποτέ να δείξει τη μεγάλη αξία του και ανά καιρούς να υπάρχουν δημοσιεύματα αναφορικά με το μέλλον του.

Αυτά φούντωσαν το βράδυ της Πέμπτης (18/01), με μπαράζ δημοσιευμάτων στην Σαουδική Αραβία να κάνουν λόγο για ξαφνική απόφαση της Αλ Χιλάλ να τερματίσει τη συνεργασία μαζί του αλλά την διάψευση να έρχεται λίγο μετά από τη σύγχυση που δημιουργήθηκε και να κάνει λόγο για διασπορά ψευδών ειδήσεων.

Σύμφωνα μάλιστα με τον έγκυρο Ιταλό δημοσιογράφο, Φαμπρίτσιο Ρομάνο "δεν τίθεται θέμα λύσης του συμβολαίου του Νεϊμάρ.

Η Αλ Χιλάλ θα κάνει απλά χώρο στο ρόστερ της για τον Ρενάν Λόντι ως ξένο παίκτη από τη στιγμή που ο τραυματίας Νεϊμάρ δεν θα παίξει ξανά τη νέα σεζόν, για να επιστρέψει κατόπιν στο ρόστερ της ομάδας".

TAGS ΝΕΪΜΑΡ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΣΑΟΥΔΙΚΗ ΑΡΑΒΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ