ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Νεϊμάρ για τους πανηγυρισμούς των Αργεντινών: "Το Μουντιάλ κέρδισαν;"

Ο Νεϊμάρ με τη φανέλα της Εθνικής Βραζιλίας στο ματς με το Περού
Ο Νεϊμάρ με τη φανέλα της Εθνικής Βραζιλίας στο ματς με το Περού 2021 ANDRE PENNER / AP PHOTO

Ο Νεϊμάρ ειρωνεύτηκε τους πανηγυρισμούς των παικτών της Αργεντινής μετά την κατάκτηση του Finalissima κόντρα στην Ιταλία.

Η Αργεντινή στέφθηκε την Τετάρτη (1/6) υπερπρωταθλήτρια Ευρώπης, επικρατώντας 3-0 της Ιταλίας στο νεοσύστατο Finalissima. Οι παίκτες του Λιονέλ Σκαλόνι κατατρόπωσαν τη σκουάντρα ατζούρα και το τέλος του τελικού τούς βρήκε να πανηγυρίζουν έξαλλα στο Γουέμπλεϊ.

Δεν χάρηκαν ωστόσο, όλοι με τη νικήτρια. Συγκεκριμένα, ο Νεϊμάρ θέλησε να ειρωνευτεί τους παίκτες της "αλμπισελέστε", μεταξύ των οποίων είναι και συμπαίκτες του, όπως ο Λιονέλ Μέσι, ο Άνχελ ντι Μαρία.

Ο Βραζιλιάνος επιθετικός σχολίασε μία ανάρτηση στο Instagram, όπου οι Αργεντινοί έχουν στήσει πάρτι στο Γουέμπλεϊ, γράφοντας χαρακτηριστικά: "Το Παγκόσμιο Κύπελλο κέρδισαν;".

Το ειρωνικό σχόλιο του Νεϊμάρ σε δημοσίευση με τους πανηγυρισμούς των Αργεντινών μετά την κατάκτηση του Finalissima
Το ειρωνικό σχόλιο του Νεϊμάρ σε δημοσίευση με τους πανηγυρισμούς των Αργεντινών μετά την κατάκτηση του Finalissima PRINT SCREEN INSTAGRAM

Θυμίζουμε ότι τον περασμένο Ιούλιο η Αργεντινή πήρε το κλάσικο της Λατινικής Αμερικής, καθώς επικράτησε 1-0 της Βραζιλίας μέσα στο Μαρακανά και κατέκτησε το Copa America του 2021, το 15o στην ιστορία της και το πρώτο έπειτα απ' το 1993.

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΘΝΙΚΗ ΑΡΓΕΝΤΙΝΗΣ ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ FINALISSIMA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ