ΠΑΡΙ ΣΕΝ-ΖΕΡΜΕΝ

Παρί: Συζητήσεις για ανανέωση σε Νεϊμάρ και Εμπαπέ

Ο Κιλιάν Εμπαπέ μαζί με τον Νεϊμάρ
Ο Κιλιάν Εμπαπέ μαζί με τον Νεϊμάρ MIGUEL A. LOPES/POOL VIA AP

Ο αθλητικός διευθυντής της Παρί Σεν Ζερμέν, Λεονάρντο, γνωστοποίησε ότι οι Παριζιάνοι έχουν ήδη ξεκινήσει διαπραγματεύσεις για την ανανέωση των συμβολαίων του Νείμάρ και του Κιλιάν Εμπαπέ.

Το μέλλον τόσο του Νεϊμάρ, όσο και του Κιλιάν Εμπαπέ αποτελεί φλέγον ζήτημα για την Παρί Σεν Ζερμέν, η οποία επιθυμεί να εξασφαλίσει την παραμονή τους στο σύλλογο, ανανεώνοντας τα συμβόλαια αμφότερων.

Μάλιστα, όπως αποκάλυψε στο ραδιοφωνικό σταθμό της Γαλλίας RMC Sport, ο διευθυντής των Παριζιάνων, Λεονάρντο, έχουν πραγματοποιηθεί ήδη οι πρώτες επαφές με τους Νεϊμάρ, Εμπαπέ και Ντι Μαρία, προκειμένου να υπάρξει ανανέωση των παικτών:

"Έχουμε ξεκινήσει αρκετές διαπραγματεύσεις για την ανανέωση ορισμένων παικτών. Πρέπει να προσαρμοστούμε στην τρέχουσα οικονομική πραγματικότητα. Οι ανανεώσεις που σκεφτόμαστε αφορούν τους Ντι Μαρία, Νεϊμάρ, Εμπαπέ ακόμη και Μπερνάτ ή Ντράξλερ, αρχίσαμε να τις συζητάμε και πρόκειται να εντείνουμε τις διαπραγματεύσεις τις επόμενες ημέρες", τόνισε ο Λεονάρντο.

Θυμίζουμε ότι ο 21χρονος Γάλλος, σύμφωνα με σχετικό ρεπορτάζ, ενημέρωσε από τις αρχές της σεζόν τους διοικούντες της Παρί πως θέλει να αποχωρήσει από το σύλλογο μετά το τέλος της αγωνιστικής περιόδου.

Μάλιστα, ο Εμπαπέ αποτελεί τον πρώτο στόχο της Ρεάλ, η οποία τον έχει βάλει στο στόχαστρο τους τελευταίους μήνες, με τον πρώην προπονητή των Παριζιάνων, Ουνάι Έμερι, να επιβεβαιώνει και την ανάλογη επιθυμία του Γάλλου στράικερ να φορέσει τη φανέλα των "μερένγκες".

TAGS ΠΑΡΙ ΣΕΝ-ΖΕΡΜΕΝ ΓΑΛΛΙΑ ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ