ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Νεϊμάρ: "Χρειάζομαι χρόνο για να προσαρμοστώ"

Νεϊμάρ: "Χρειάζομαι χρόνο για να προσαρμοστώ"

Υπομονή από του φίλους της Μπάρτσα ζήτησε ο Νεϊμάρ, μέχρι να μπορέσει να δείξει το 100% των δυνατοτήτων του. Διαβάστε τι είπε ο Βραζιλιάνος για τον Λιονέλ Μέσι, αλλά και νέο προπονητή της ομάδας, Χεράρδο Μαρτίνο.

Την πρώτη του εμφάνιση με τη φανέλα της Μπάρτσα πραγματοποίησε ο Νεϊμάρ στο φιλικό της ομάδας με την Λέτσια Γκντανσκ από την Πολωνία. Απόλυτα ικανοποιημένος που αγωνίστηκε, εμφανίστηκε ο Βραζιλιάνος, ωστόσο έμεινε στο γεγονός ότι ακόμα δεν μπορεί να δείξει το 100% των δυνατοτήτων του κι ότι χρειάζεται λίγο χρόνο προσαρμογής.

"Το ντεμπούτο για έναν ποδοσφαιριστή είναι πάντα λίγο δύσκολο, αλλά όλα είναι καλά", τα πρώτα λόγια του Νεϊμάρ μετά το φιλικό της Μπάρτσα.

Ενώ δεν δίστασε να κρύψει τη χαρά του που φόρεσε τη φανέλα του καταλανικού συλλόγου: "Είμαι πολύ χαρούμενος για το ντεμπούτο μου, νιώθω πολύ περήφανος που αγωνίστηκα με την Μπάρτσα. Χρειάζομαι βέβαια λίγο ακόμα χρόνο ώστε να προσαρμοστώ και να αποκτήσω ξανά τη φόρμα μου".

Στη συνέχεια μίλησε τόσο για τον Λιονέλ Μέσι, όσο και για το νέο προπονητή του, Χεράρδο Μαρτίνο: "Χαίρομαι να συνεργάζομαι με τον Μέσι. Είναι ένα είδωλο για μένα και είναι σπουδαίο να παίζουμε μαζί. Ένας μεγάλος παίκτης κι ένας ακόμα μεγαλύτερος άνθρωπος".

"Με τον Μαρτίνο έχω μιλήσει λίγο κι όλοι τον περιμένουμε. Έχει την απόλυτη εμπιστοσύνη από τη διοίκηση, αλλά και από τους παίκτες".

Τέλος, το ντεμπούτο του Νεϊμάρ με τη Μπάρτσα στο "Καμπ Νόου", θα γίνει ενάντια στην πρώην του ομάδα, τη Σάντος: "Όταν μπήκα για πρώτη φορά στο γήπεδο, ευχαρίστησα το Θεό. Είναι μεγάλη τιμή να παίζει κανείς εδώ. Σίγουρα το παιχνίδι με την Σάντος θα είναι περίεργο, αλλά πλέον ανήκω στην Μπαρτσελόνα"

TAGS ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ