ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Νέες επαφές και διάψευση για Βιάνα

Νέες επαφές και διάψευση για Βιάνα
Κοτσόλης INTIME SPORTS

Στον Παναθηναϊκό τα είπαν το Σάββατο με Κοτσόλη και Μαρίνο για τους διακανονισμούς ενώ από την πράσινη ΠΑΕ διέψευδαν το ενδιαφέρον για τον Ούγκο Βιάνα.

Οι επαφές στον Παναθηναϊκό με θέμα την υπογραφή των διακανονισμών συνεχίζεται με στελέχη της πράσινης ΠΑΕ να έχουν συνάντηση το Σάββατο με τους Στέφανο Κοτσόλη και Στέργο Μαρίνο. Οι δυο ποδοσφαιριστές δεν τα είπαν με τον Γιάννη Αλαφούζο καθώς εκείνη την ώρα ο πρόεδρος του Τριφυλλιού είχε συνάντηση με τον πρόεδρο του Ερασιτέχνη Αχιλλέα Μακρόπουλο.

Οι δυο ποδοσφαιριστές συζήτησαν για τους διακανονισμούς και ήταν σύμφωνοι στο να υπογράψουν και να δώσουν και αυτοί ανάσα στο Τριφύλλι.

Σε ότι έχει να κάνει με τον Ούγκο Βιάνα τώρα, οι Πορτογάλοι επιμένουν ότι ο Παναθηναϊκός τον έχει στο μεταγραφικό του στόχο σε ότι έχει να κάνει με την καλοκαιρινή του ενίσχυση.

Από την πράσινη ΠΑΕ διέψευδαν το συγκεκριμένο σενάριο τονίζοντας ότι ο παίκτης δεν βρίσκεται στην μεταγραφική λίστα ενόψει του καλοκαιριού και πως δεν πρόκειται να ασχοληθούν με την περίπτωση του.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ