STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Νέα συνάντηση με την ΕΠΟ

Νέα συνάντηση με την ΕΠΟ
INTIME SPORTS

Η Super League θα έχει νέα συνάντηση με την ΕΠΟ για τις ημερομηνίες του Κυπέλλου Ελλάδος. Μετά την διεξαγωγή των πλέι οφ οι αδειοδοτήσεις. Διαβάστε τις αποφάσεις

Καμία απόφαση δεν πήρε η Super League για τις ημερομηνίες του Κυπέλλου Ελλάδος, αλλά και αυτές που θα ξεκινήσουν τα πλέι οφ και θα έχει νέα συνάντηση με την ΕΠΟ για το συγκεκριμένο θέμα.

Αντίθετα όπως αποφασίστηκε οι διαδικασία των αδειοδοτήσεων των ομάδων θα ξεκινήσει μετά το τέλος των πλέι οφ.

Μάλιστα σε ό,τι αφορά τις αδειοδοτήσεις έγινε ψηφοφορία και οι πλειοψηφία αποφάσισε να για μετά το τέλος των πλέι οφ.

Υπέρ της πρότασης που υπερψηφίστηκε ψήφισαν οι ΠΑΕ Άρης, Βέροια, Κέρκυρα, Λεβαδειακός, Ολυμπιακός, ΟΦΗ, ΠΑΟΚ, Πανθρακικός, Πανιώνιος και ΠΑΣ Γιάννινα.

Κατά ψήφισαν οι ΠΑΕ Αστέρας Τρίπολης, Ατρόμητος και Skoda Ξάνθη. Λευκό ο Παναθηναϊκός, η ΑΕΚ δεν είχε εκπρόσωπο, ενώ ο Πλατανιάς δεν είχε δικαίωμα ψήφου. Μάλιστα μεταξύ του Παναθηναϊκού και του Ατρομήτου επικράτησε και μια μικρή ένταση.

Η ανακοίνωση της Super League αναφέρει:

" 1. Όπως αναφορικά με τις ημερομηνίες διεξαγωγής των Play Off και δεδομένου ότι αυτές συνδέονται με τις ημερομηνίες διεξαγωγής των Ημιτελικών και του Τελικού του Κυπέλλου Ελλάδας, το θέμα να συζητηθεί άμεσα με την ΕΠΟ για την εξεύρεση κοινά αποδεκτής λύσης.

2. Όπως οι αποφάσεις επί της διαδικασίας αδειοδότησης ΕΠΟ να ανακοινωθούν μετά την ολοκλήρωση των Play Off.

3. Όπως υλοποιηθεί το πρόγραμμα εταρικής κοινωνικής ευθύνης, όπως αυτό διαμορφώθηκε το Φεβρουάριο και αποφασίστηκε ομόφωνα, μεταξύ των οποίων και η εφαρμογή ενός πιλοτικού προγράμματος ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης για το Fair Play, το πλαίσιο του οποίου αναλύεται σε ξεχωριστή ανακοίνωση".

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ