ΤΣΕΛΣΙ

Νέα πρόταση για Ρομπίνιο

Νέα πρόταση για Ρομπίνιο
Ρομπίνιο-Ρεάλ Μαδρίτης

H Tσέλσι επιμένει για την απόκτηση του Ρομπίνιο από την Ρεάλ Μαδρίτης και σύμφωνα με αγγλικό δημοσίευμα, ο Πίτερ Κένιον βρέθηκε στην ισπανική πρωτεύουσα για να ολοκληρώσει την μετεγγραφή

Οι "μπλε" έχουν στο στόχαστρο τους από το ξεκίνημα της μετεγγραφικής περιόδου τον άσο της "Βασίλισσας" και παρά τις δύο αποτυχημένες απόπειρες έως τώρα για την απόκτηση του, δείχνουν διαθετειμένοι να προσφέρουν πλέον το ποσό των 36 εκατομμυρίων ευρώ. Ο μάνατζερ του Ρομπίνιο μάλιστα άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο να μετακομίσει ο πελάτης του στο Λονδίνο.
" Μίλησα με τον Πρέντραγκ Μιγιάτοβιτς και τον Ραμόν Καλντερόν και μου είπαν ότι ο Ρομπίνιο πρέπει να μείνει, ότι δεν μπορεί να φύγει. Οπότε δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτα γιατί έχει ακόμη δύο χρόνια συμβόλαιο με την Ρεάλ.

Ο Ρομπίνιο δεν είπε ποτέ ότι δεν αισθάνεται άνετα στην Ρεάλ αλλά είναι ότι έχει οικονομικά μία πολύ ενδιαφέρουσα πρόταση.

Οπότε πρέπει να πω ότι μέχρι τις 31 Αυγούστου όλα είναι πιθανά. Μέχρι την ολοκλήρωση της μετεγγραφικής περιόδου δεν μπορώ να πω που θα αγωνίζεται ο Ρομπίνιο.

Ο πρόεδρος Ραμόν Καλντερόν είπε στον Ρομπίνιο ότι αν έρθει πρόταση ύψους 40εκ. ευρώ θα τον αφήσει να φύγει", τόνισε χαρακτηριστικά.






TAGS ΤΣΕΛΣΙ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ