LA LIGA

Νέα γκέλα για "Μπάρτσα"

Νέα γκέλα για "Μπάρτσα"
New Image

Οι Καταλανοί έμειναν στο 1-1 με την Σανταντέρ στο "Καμπ Νου", ενώ η Ατλέτικο γνώρισε την ήττα από την Βαγιαδολίδ

Οι Καταλανοί, όπως και στην πρεμιέρα που έχασαν από την Νουμάνθια, δεν μπορούσαν να φτάσουν στο γκολ και η λύση ήρθε από τα έντεκα βήματα, καθώς άνοιξαν το σκορ με εκτέλεση πέναλτι του Μέσι, παράβαση που δόθηκε έπειτα από το χέρι του Κριστιάν στην μεγάλη περιοχή.
Το γκολ του Αργεντινού δεν ήταν όμως αρκετό για να δώσει στην "Μπάρτσα" την πρώτη της νίκη στην σεζόν, καθώς ο Τζονάταν Περέιρα στο 77' ισοφάρισε και χάρισε την ισοπαλία στην Ράθινγκ μέσα στην Βαρκελώνη, ενώ τραυματίας αποχώρησε από τον αγωνιστικό χώρο ο Αλεχάντρ Χλεμπ.

Ήττα για την Ατλέτικο


Το κακό της ξεκίνημα στην αναμέτρηση με τη Βαγιαδολίδ πλήρωσε η Ατλέτικο, η οποία ητήθηκε στο "Χοσέ Θορίγια" με 1-2. Ο Βίβαρ Ντοράδο στο 3' και ο Χαβιέρ Μπαράχα στο 27' έδωσαν αέρα δύο τερμάτων στους γηπεδούχους, οι οποίοι όμως είχαν μείνει με 10 παίκτες από 21' λόγω αποβολής του Πέδρο Λόπεζ.

Οι "ροχιμπλάνκος" προσπάθησαν να εκμεταλλευτούν το αριθμητικό τους πλεονέκτημα, ο Αγκίρε πέρασε στον αγώνα τον Αγκουέρο στο ημίχρονο και Αργεντινός επιθετικός μείωσε στο 54', αλλά δεν κατάφερανμ κάτι περισσότερο οι φιλοξενούμενοι και γνώρισαν έτσι την πρώτη τους ήττα για φέτος.

"Έβρεξε" γκολ στη Σεβίλλη

Σε ένα χορταστικό παιχνίδι με "αγγλικό" σκορ, η Σεβίλλη επικράτησε δύσκολα της Σπόρτινγκ Χιχόν στο "Σάντσεθ Πιθχουάν με 4-3. Μάλιστα οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν μόλις στο 20ό λεπτό με δύο γκολ διαφορά, με τον Μπίλιτς να βρίσκει και τις δύο φορές δίχτυα.

Δύο λεπτά αργότερα ο Σεβαντόν μείωσε για τους γηπεδούχους, ενώ μέσα σε ένα δίλεπτο (36'-37'), οι Κανουτέ και Μαρέσκα ολοκλήρωσαν την ανατροπή των Σεβιγιάνων. Φαίνεται όμως πως ο Μπίλιτς δεν είχε την τελευταία του κουβέντα και με πέναλτι στην εκπνοή του ημιχρόνου, έστειλε τις δύο ομάδες ισόπαλες στα αποδυτήρια. Τη νίκη στη Σεβίλλη χάρισε ο Κανουτέ, που πέτυχε το δεύτερο προσωπικό του γκολ στο 59ο λεπτό, "οδηγώντας" την ομάδα του στην πρώτη θέση του βαθμολογικού πίνακα με 4 βαθμούς, με επτά αναμετρήσεις όμως να υπολείπονται για την ολοκλήρωση της 2ης αγωνιστικής.











TAGS LA LIGA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ