ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Νέα έκκληση Λαπόρτα: "Η Μπαρτσελόνα θα προσπαθήσει να κερδίσει την Κάντιθ, συνεχίστε να στηρίζετε την ομάδα"

Ο πρόεδρος της Μπαρτσελόνα, Τζουάν Λαπόρτα, στην έκκληση για στήριξη των οπαδών στην ομάδα
Ο πρόεδρος της Μπαρτσελόνα, Τζουάν Λαπόρτα, στην έκκληση για στήριξη των οπαδών στην ομάδα PRINT SCREEN TWITTER: JOAN LAPORTA ESTRUCH

Ο πρόεδρος της Μπαρτσελόνα, Τζουάν Λαπόρτα, απευθύνθηκε με νέα έκκληση στους φίλους της ομάδας, προκειμένου να σταθούν στο πλευρό της και να τη στηρίξουν ενόψει της αναμέτρησης με την Κάντιθ.

Ο Τζουάν Λαπόρτα συνεχίζει να καλεί τους οπαδούς της Μπαρτσελόνα να στηρίζουν την ομάδα έπειτα και από τη νέα γκέλα τη Δευτέρα (20/9) κόντρα στη Γρανάδα (1-1), όπου οι "μπλαουγκράνα" γλίτωσαν στο 90'. Η κατάσταση στη Βαρκελώνη μυρίζει "μπαρούτι" και ο ισχυρός άνδρας του καταλανικού συλλόγου ζητάει ψυχραιμία από τον κόσμο.

Συγκεκριμένα, μέσω νέας ανάρτησης στα social media απευθύνθηκε στους φίλους του ισπανικού συλλόγου ενόψει της αναμέτρησης με την Κάντιθ (23/9, 23:00, Novasports Prime και LIVE SPORT24), ανέφερε την ύπαρξη, αλλά τόνισε πως θα λυθούν.

"Η ομάδα θα προσπαθήσει να νικήσει την Κάντιθ, δεν ξέρω τι θα συμβεί, αλλά θα γίνει προσπάθεια. Πρέπει να συνεχίσετε να στηρίζετε την ομάδα. Το χρειάζεται. Παραμείνετε ψύχραιμοι, ξέρουμε ότι υπάρχουν προβλήματα και θα πρέπει να λυθούν", ανέφερε χαρακτηριστικά στο μήνυμά του ο Λαπόρτα.

TAGS ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ ΙΣΠΑΝΙΑ LA LIGA ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ