Δ' ΕΘΝΙΚΗ

Νέα διοίκηση στον Αχαρναϊκό

Νέα διοίκηση στον Αχαρναϊκό
New Image

Σήμερα αναμένεται να γίνει γνωστή η νέα διοίκηση του Αχαρναϊκού

Ο νυν πρόεδρος Αλέκος Φωτιάδης είναι υποψήφιος για τον προεδρικό θώκο της ομάδας. Ο Γιώργος Αθανασιάδης θα παρμείνει στον πάγκο και τη νέα σεζόν, ενώ την Τετάρτη θα πραγματοποιηθεί η πρώτη της ομάδας.
Αμφιάλη

Ξεκινάει σήμερα στις 17:30 την προετοιμασία της η Αμφιάλη. Οι "κυανέρυθροι" έχουν ανακοινώσει την απόκτηση των Χρήστου Κάππου, Παγιαζίτη, Γιαννουλίδη, Νικόλαου Γεωργίου και Ιωσήφ Χατζηλιά. Επίσης, ανακοινώθηκαν τα φιλικά της ομάδας: 19/8 με Βοτανικό, 26/8 με Άτταλο Νέας Περάμου (εκτός), 29/8 με Πανθησειακό, 2/9 με Ερμή Κορυδαλλού και 5/9 με Πανελευσινιακό (εκτός).

Νέα Ιωνία

Στι 19:00 ξεκινάει σήμερα η προετοιμασία της Νέας Ιωνίας. Στο ρόστερ της ομάδας υπάρχουν 8 νέοι παίκτες. Πρόκειται για τους Κώστα Γενιτσαρίδη, Διαμάντη Χαρακτινό, Θεόφραστο Παπαδόπουλο, Μίλτο Κοντογεωργίου, Κώστα Παπαδόπουλο, Τάσο Σκαλίδη, Δημήτρη Ζιώγα, Περικλή Μηνά.

Ο τεχνικός Ντανιέλ Μπατίστα αφηνεί ανοικτό το ενδεχόμενο να πραγματοποιηθούν και άλλες μεταγραφές στην ομάδα.

Κερατσίνι

Σήμερα στις 17:00 ξεκινάει την προετοιμασία του το Κερατσίνι. Μέσα στις επόμενες ημέρες αναμένεται να ολοκληρωθεί το ρόστερ της ομάδας, πιθανότατα με δύο ακόμα μεταγραφές.












TAGS Δ' ΕΘΝΙΚΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ