ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ

Νέα αναβολή στις Σέρρες;

Νέα αναβολή στις Σέρρες;
ΠΑΝΣΕΡΡΑΙΚΟΣ-ΗΡΑΚΛΗΣ

Πιθανή η δεύτερη αναβολή στον αγώνα Πανσερραϊκός-Ηρακλής, λόγω καιρού αλλά και επεισοδίων

Όπως αφήνει να εννοηθεί η ΠΑΕ Πανσερραϊκός, ο αγώνας με τον Ηρακλή είναι πολύ πιθανό να πάρει και δεύτερη αναβολή με την Superleague να ορίζει νέα ημερομηνία διεξαγωγής.
Συγκεκριμένα η χιονόπτωση μπορεί να σταμάτησε το βράδυ της Κυριακής (04/01), αλλά το χιόνι έχει φτάσει τους 10 πόντους στο Στάδιο των Σερρών και είναι πολύ δύσκολο να καθαρίσει ο αγωνιστικός χώρος λόγω και του πάγου.

Το δεύτερο πρόβλημα είναι η άσχημη κατάσταση του αγωνιστικού χώρου από την προσπάθεια κάποιων οπαδών το μεσημέρι της Κυριακής, που με διαφημιστικές πινακίδες προσπάθησαν να καθαρίσουν τον χλοοτάπητα. Αντ' αυτού όμως, στα σημεία που έβαλαν τις πινακίδες έσκαψαν το χορτάρι δημιουργώντας τρύπες.

Το πρωί θα υπάρξει σύσκεψη ανάμεσα στις διοικήσεις των δύο ομάδων και την αστυνομία, αλλά τον τελευταίο λόγο θα έχει ο διαιτητής της αναμέτρησης κ. Χαραλαμπίδης που στις 15:00 θα βγει στον αγωνιστικό χώρο για να εξετάσει το γήπεδο.

Έρχεται ο Εξουζίδης

Στις 13:30 το μεσημέρι θα φτάσει στη Θεσσαλονίκη ο Σάββας Εξουζίδης προκειμένου να περάσει από ιατρικές εξετάσεις και να αποτελέσει τη δεύτερη μεταγραφή του "Γηραιού".








TAGS ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ