NATIONS LEAGUE

Τοροσίδης: "Υποψηφιότητα για την πρωτιά με νίκη στην Ουγγαρία"

UEFA NATIONS LEAGUE / ΣΥΝ ΤΥΠΟΥ ΚΑΙ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΔΡΩΝ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: EUROKINISSI)
UEFA NATIONS LEAGUE / ΣΥΝ ΤΥΠΟΥ ΚΑΙ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΔΡΩΝ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο αρχηγός της Εθνικής Ελλάδας, Βασίλης Τοροσίδης, υποστήριξε ότι με νίκη στη Βουδαπέστη κόντρα στην αντίστοιχη της Ουγγαρίας το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα βάζει υποψηφιότητα για την πρωτιά του ομίλου.

Η Εθνική Ελλάδας πήρε τη νίκη (0-1) στη "Le Coq Arena" του Ταλίν κόντρα στην αντίστοιχη της Εσθονίας και θα ψάξει να κάνει το ίδιο και στην "Groupama Arena" απέναντι σε αυτήν της Ουγγαρίας (11/9, 21:45) για τη δεύτερη αγωνιστική του Nations League.

Ο αρχηγός του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος, Βασίλης Τοροσίδης, ο οποίος έχει 97 συμμετοχές με το εθνόσημο (άφησε πίσω του τον Στράτο Αποστολάκη και κυνηγά στην 4η θέση τον Άγγελο Μπασινά) υποστήριξε ότι με ενδεχόμενη επικράτηση στη Βουδαπέστη η Εθνική βάζει ισχυρή υποψηφιότητα για την κατάκτηση πρωτιάς και την πρόκρισης στον όμιλο.

"Δε θεωρώ έκπληξη την ήττα της Ουγγαρίας από την Φινλανδία. Σίγουρα τα εκτός έδρας ματς πάντα είναι δύσκολα. Η Φινλανδία έχει καλή ομάδα, δεν είναι κακή ομάδα. Αύριο η Ουγγαρία μετά από μια ήττα, είναι σημαντικό παιχνίδι. Εξίσου σημαντικό είναι και για μας και θέλουμε να κερδίσουμε για να κάνουμε το δύο στα δύο. Έχουμε μιλήσει για τους Ούγγρους, θα δούμε κάποια βίντεο αλλά δε θέλω να πω τα αδύνατα σημεία, γιατί αν τα πω θα τα δουλέψουν και δε θα είναι πια αδύνατα.

Ξέρω κάποιους Ούγγρους, αλλά δε θέλω να επικεντρωθώ σε κάποιον. Είναι μια σοβαρή ομάδα, είχε συμμετοχή στο Euro 2016 και πρέπει να είμαστε εξίσου σοβαροί κι εμείς να παίξουμε ενενήντα λεπτά όπως ξέρουμε για να μπορέσουμε να πάρουμε ένα θετικό αποτέλεσμα.

Πιστεύω ότι επηρεάζει και τις δύο ομάδες η απουσία θεατών, είναι γενικά κακό για το ποδόσφαιρο να παίζονται παιχνίδια χωρίς κόσμo. Πρέπει να το αντιμετωπίσουμε κι αυτό γιατί επηρεάζει αρνητικά και τις δύο ομάδες ιδιαίτερα σε ένα επίσημο ματς. Θα προτιμούσα να παίζω σε γεμάτο στάδιο", υποστήριξε σχετικά με το ματς με την Ουγγαρία και στη συνέχεια αναφέρθηκε:

Στο ματς με την Εσθονία: "Η ομάδα στα 35 λεπτά έπαιξε πάρα πολύ καλό ποδόσφαιρο, ένα ποδόσφαιρο κατοχής το οποίο ακόμη κι όταν είχαμε επιτυχίες ως Εθνική δεν παίζαμε τόσο καλά. Το πρώτο ημίχρονο ήταν πολύ καλό από πλευράς κατοχής. Είχαμε την ατυχία να βγει ο Κώστας, παίξαμε και με δέκα παίκτες για λίγο, κι αυτό μας επηρέασε αρνητικά. Πρέπει να κρατήσουμε αυτό το πρόσωπο που είχαμε στην Εσθονία, να παίξουμε ποδόσφαιρο και να έρθουν και οι επιτυχίες και οι προκρίσεις".

Στα φαβορί του ομίλου: "Δε θεωρώ ότι με νίκη θα είμαστε το απόλυτο φαβορί γιατί μπορεί και η Φινλανδία να κάνει το δύο στα δύο. Θα είναι πολύ σημαντικό βήμα για τη συνέχεια αν σκεφτούμε ότι και το επόμενο είναι εντός με Ουγγαρία. Θα έχουμε θέσει όμως υποψηφιότητα για την πρωτιά. Πρέπει να παίξουμε σοβαρά όπως στην Εσθονία δεν έχουμε να φοβηθούμε τίποτα και θα πάρουμε την πρώτη θέση".

Photo credits: Eurokinissi

TAGS NATIONS LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ