NATIONS LEAGUE

Πλήγμα με Στέρλινγκ στην εθνική Αγγλίας

England's Raheem Sterling is changed out by England head coach Gareth Southgate during the group G match between Tunisia and England at the 2018 soccer World Cup in the Volgograd Arena in Volgograd, Russia, Monday, June 18, 2018. (AP Photo/Frank Augstein)
England's Raheem Sterling is changed out by England head coach Gareth Southgate during the group G match between Tunisia and England at the 2018 soccer World Cup in the Volgograd Arena in Volgograd, Russia, Monday, June 18, 2018. (AP Photo/Frank Augstein) AP PHOTO/FRANK AUGSTEIN

Το πρόβλημα στη μέση αποδείχθηκε ανυπέρβλητο για τον Ραχίμ Στέρλινγκ, που θα απουσιάσει από τους αγώνες της Αγγλίας κόντρα σε Ισπανία και Ελβετία για το UEFA Nations League.

Χωρίς το Νο10... Εκτός αγγλικής αποστολής, ενόψει των αναμετρήσεων με Ισπανία και Ελβετία, τέθηκε ο Ραχίμ Στέρλινγκ, ο οποίος δεν θα μπορέσει να ενισχύσει το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της χώρας του, λόγω προβλήματος στη μέση.

Ο Άγγλος επιθετικός της Μάντσεστερ Σίτι δεν κατόρθωσε να ξεπεράσει το πρόβλημα τραυματισμού που τον ταλαιπωρεί, με αποτέλεσμα να τεθεί νοκ-άουτ από την δυάδα αγώνων ενάντια σε Ισπανία (8/9) και Ελβετία (11/9) για το UEFA Nations League.

Ο ομοσπονδιακός εκλέκτορας, Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ, πονοκεφαλιάζει για την γραμμή κρούσης, αφού ο 23χρονος άσος των "πολιτών" αφαιρείται από την... εξίσωση, με τους Χάρι Κέιν, Μάρκους Ράσφορντ και Ντάνι Γουέλμπεκ να απαρτίζουν τις διαθέσιμες λύσεις στην επιθετική φαρέτρα των "τριών λιονταριών".

Photo Credits: AP Photo/Frank Augstein

TAGS NATIONS LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ