NATIONS LEAGUE

Επιστρέφουν οι επαγγελματίες στην εθνική Δανίας

Επιστρέφουν οι επαγγελματίες στην εθνική Δανίας
AP PHOTO/DAVID VINCENT

Με τους επαγγελματίες ποδοσφαιριστές θα παραταχθεί η εθνική Δανίας στο ματς με την Ουαλία στο πλαίσιο του Nations League, καθώς οι διεθνείς ήρθαν σε προσωρινή συμφωνία με την ποδοσφαιρική ομοσπονδία της χώρας.

Η κόντρα των επαγγελματιών Δανών ποδοσφαιριστών με την ποδοσφαιρική ομοσπονδία της χώρας (DBU) φαίνεται πως βρίσκεται - προσωρινά - σε ύφεση. Οι δύο πλευρές συμφώνησαν να μιλήσουν για το θέμα των διαφημιστικών συμβολαίων και των χορηγών και ως εκ τούτου η εθνική Δανίας θα αντιμετωπίσει την αντίστοιχη ομάδα της Ουαλίας με όλα της τα αστέρια στο ματς της Κυριακής (9/9) για το Nations League.

"Μπορούμε να παίξουμε το σημαντικό ματς για το Nations League με τη σωστή εθνική ομάδα και να επικεντρωθούμε στο άθλημα", δήλωσε σχετικά ο πρόεδρος της ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας της Δανίας, Γέσπερ Μόλερ ενώ από την πλευρά του ο εκπρόσωπος της Ένωσης ποδοσφαιριστών, Μαντς Όλαντ είπε: "Η συμφωνία είναι ένα βήμα προς την σωστή κατεύθυνση και οι παίκτες της εθνικής ομάδας είναι χαρούμενοι που μπορούν πλέον να επικεντρωθούν στο ματς με την Ουαλία την Κυριακή".

Υπενθυμίζεται ότι η ρήξη των δύο πλευρών είχε ως αποτέλεσμα η ποδοσφαιρική ομοσπονδία της Δανίας να καλέσει ημιεπαγγελματίες, ερασιτέχνες και παίκτες... futsal για τον αγώνα με τη Σλοβακία στο Nations League την Τετάρτη (5/9). Για την ιστορία, το τελικό σκορ της αναμέτρησης ήταν 3-0 υπέρ των Σλοβάκων.

Photo credits: AP Photo/David Vincent

TAGS NATIONS LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ