NATIONS LEAGUE

Nations League: Μάχη Ισπανίας και Ιταλίας για το δεύτερο εισιτήριο του τελικού

Ο Μπονούτσι με τη φανέλα της εθνικής Ιταλίας
Ο Μπονούτσι με τη φανέλα της εθνικής Ιταλίας © 2021 LUCA BRUNO / AP IMAGES

Η Ισπανία και η Ιταλία τίθενται αντιμέτωπες το βράδυ της Πέμπτης (15/6) στο Ένσχεντε, με στόχο το δεύτερο εισιτήριο για τον τελικό του Nations League, όπου βρίσκεται ήδη η Κροατία.

Η Κροατία προκρίθηκε στον τελικό του Nations League, μετά τη νίκη με 4-2 επί της Ολλανδίας στην παράταση του πρώτου ημιτελικού, και περιμένει να μάθει τον αντίπαλό της.

Το βράδυ της Πέμπτης (15/6) Ισπανία κι η Ιταλία (21:45, Novasports Prime - APLHA και LIVE από το SPORT24) κοντράρονται στο Ένσχεντε, με στόχο το δεύτερο εισιτήριο για τον τελικό.

Οι "Ατζούρι" μετά την αποτυχία τους να προκριθούν στην τελική φάση του Παγκοσμίου Κυπέλου για δεύτερη διαδοχική φορά, θέλουν να κάνουν μία επιτυχημένη πορεία, κατακτώντας τη διοργάνωση.

Ο Ντε Λα Φουέντε δεν υπολογίζει στους Μπαλντέ, Πέδρι, Μπόρχα Ιγκλέσιας, Οϊαρθάμπαλ και Χιλ, καθώς και στους Μπερνάτ, Νταβίντ Γκαρθία, Νίκο Γουίλιαμς, που αν και κλήθηκαν αρχικά, τελικά τέθηκαν εκτός.

Η απουσία της τελευταίας στιγμής για τους Ιταλούς είναι ο Μπαστόνι, που ανέβασε πυρετό, με τον Μπουοντζόρνο από την Τορίνο να παίρνει τη θέση του.

Εκτός κλήσεων οι Έμερσον, Φλορέντσι, Λοκατέλι και Μπεράρντι.

Τα ζευγάρια των ημιτελικών

Τετάρτη 14/06 / Ρότερνταμ

  • 21.45 Ολλανδία - Κροατία

Πέμπτη 15/06 / Ένσχεντε

  • 21.45 Ισπανία - Ιταλία

Κυριακή 18/06 - Ένσχεντε

  • 16.00 Μικρός τελικός

Κυριακή 18/06 - Ρότερνταμ

  • 21.45 Τελικός
TAGS NATIONS LEAGUE ΙΤΑΛΙΑ ΕΘΝΙΚΗ ΙΤΑΛΙΑΣ ΙΣΠΑΝΙΑ ΕΘΝΙΚΗ ΙΣΠΑΝΙΑΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΘΝΙΚΗ ΙΣΠΑΝΙΑΣ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ