NATIONS LEAGUE

Nations League: Ελαφρύς τραυματισμός για Ρόμπερτσον, ανησυχία για Λίβερπουλ

O Άντι Ρόμπερτσον με τη φανέλα της Λίβερπουλ σε αγώνα κόντρα στην Άστον Βίλα στο Μπέρμιγχαμ για την Premier League
O Άντι Ρόμπερτσον με τη φανέλα της Λίβερπουλ σε αγώνα κόντρα στην Άστον Βίλα στο Μπέρμιγχαμ για την Premier League AP PHOTO/RUI VIEIRA

Ο Άντι Ρόμπερτσον έμεινε εκτός αποστολής της Σκωτίας από το ματς με την Σλοβακία ελέω μυικού τραυματισμού κόντρα στην Σερβία, γεγονός που δημιουργεί ανησυχία στην Λίβερπουλ με δεδομένες τις πολλές απουσίες της στην άμυνα.

Μετά από τους τραυματισμούς των Βίρτζιλ Φαν Ντάικ, Φαμπίνιο, Αλεξάντερ-Άρνολντ και Τζο Γκόμεζ, μέσα σε διάστημα λιγότερο του ενός μήνα, ένας ακόμα λαβωμένος παίκτης της Λίβερπουλ έρχεται να προσθέσει έξτρα πονοκέφαλο στον Γιούργκεν Κλοπ.

Ο λόγος για τον Άντι Ρόμπερτσον, με τον αρχηγό της εθνικής Σκωτίας να τα δίνει όλα στα 120 λεπτά του αγώνα με την Σερβία την περασμένη Πέμπτη, εκεί που η ομάδα του πανηγύρισε ιστορική πρόκριση στα τελικά του Euro 2020, και το φινάλε να τον βρίσκει τραυματία.

Συγκεκριμένα, ο αριστερός μπακ των κόκκινων αισθάνθηκε μια μυϊκή ενόχληση και για το λόγο αυτό ο τεχνικός των χαϊλάντερ, Στιβ Κλαρκ, πήρε την απόφαση να τον αφήσει εκτός αποστολής από τον αποψινό αγώνα με την Σλοβακία για το Nations League επιλέγοντας να ξεκινήσει στη θέση του τον Κίραν Τίρνι της Άρσεναλ.

Αν ο τραυματισμός του Ρόμπερτσον δεν είναι τόσο σοβαρός, όπως εκτιμάται, και η απουσία του από το ματς με την Σλοβακία οφείλεται σε λόγους πρόληψης, τότε η λογική λέει πως θα προλάβει το σημαντικό ματς της ερχόμενης Κυριακής (22/11) με την Λέστερ για την 9η αγωνιστική της Premier League.

Επειδή όμως ακολουθεί ένα βαρύ πρόγραμμα για τους πρωταθλητές Αγγλίας με διαδοχικά παιχνίδια ανά 3-4 ημέρες, είναι δεδομένο πως ο Κώστας Τσιμίκας θα πάρει χρόνο συμμετοχής και είναι πολύ πιθανό να τον δούμε -ακόμα και βασικό- στο ματς με την Αταλάντα για την 4η αγωνιστική των ομίλων του Champions League.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

TAGS NATIONS LEAGUE ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ PREMIER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ