ΠΑΟΚ

Νάτχο: "Υπάρχουν πιθανότητες να μείνω"

Νάτχο: "Υπάρχουν πιθανότητες να μείνω"

Ο Μπίμπρας Νάτχο παρέλαβε το βραβείο του best goal της 23ης αγωνιστικής και τόνισε ότι αισθάνεται καταπληκτικά στην Τούμπα.

Μήνυμα παραμονής στον ΠΑΟΚ έστειλε ο Μπίμπρας Νάτχο κατά την βραβευσή του για το best goal της 23ης αγωνιστικής.

" Ευχαριστώ πολύ τους φιλάθλους για το βραβείο, είναι η πρώτη φορά που παίρνω κάτι ανάλογο και ελπίζω να μην είναι τελευταία", είπε αρχικά ο Ισραηλινός μέσος και συνέχισε:

Για το πως αισθάνεται στον ΠΑΟΚ: " Αισθάνομαι πολύ καλά, είμαι πολύ χαρούμενος. Νομίζω, όμως, ότι τώρα πρέπει να βοηθήσουμε την ομάδα και όλοι μαζί να προχωρήσουμε προς τα εμπρός".

Για την πρώτη του εικόνα από την ομάδα: " Κατάλαβα πόσο σημαντική είναι η ομάδα για τον κόσμο. Αυτά τα σκαμπανεβάσματα στην απόδοσή μας δεν είναι καλά για την ομάδα. Την μία κερδίζουμε με μεγάλο σκορ και μετά χάνουμε χωρίς προσπάθεια. Ενδεχομένως αυτό να οφέιλεται στο γεγονός ότι τον Ιανουάριο ήρθαμε πολλοί καινούργιοι παικτες. Πρέπει αυτή και την άλλη εβδομάδα να φέρουμε νίκες".

Για το τι θα πρέπει να γίνει για να μείνει περισσότερο από έξι μήνες στον ΠΑΟΚ: " Είναι σημαντικό να αισθάνομαι όπως τώρα, αν γίνει αυτό τότε υπάρχουν πολλές πιθανότητες. Μπορεί να ήρθα μόνο για έξι μήνες, αλλά έχουμε με τον ΠΑΟΚ σημαντική οψιόν, που δεν υπάρχει μόνο για να πιστεύουν οι φίλαθλοι ότι υπάρχει".

Για το τι πρέπει να περιμένουν οι φίλαθλοι από τον ίδιο: " Είμαι λίγο καιρό εδώ, πιστεύω ότι σε μία δύο εβδομάδες θα βρίσκομαι σε καλή κατάσταση και μαζί με τους συμπαίκτες μου να φέρουμε την ομάδα ένα επίπεδο παραπάνω".

Για τον ρόλο του στο γήπεδο: " Εγώ θέλω να παίζω. Εδώ έχω πιο επιθετικό ρόλο, αλλά αυτό δεν είναι κάτι που δεν έχω ξανακάνει. Η ερωτηση είναι αν μπορώ να βοηθήσω ή όχι".

Για την εικόνα του από το ελληνικό ποδόσφαιρο: " Για τους διαιτητές δεν θέλω να μιλησω. Το ελληνικό ποδόσφαιρο είναι καλύτερο από αυτό που πίστευα. Για την ομάδα για την πόλη έχω να πω ότι αισθάνομαι καταπληκτικά".

* Ο Γιώργος Παπαλάμπρου που είχε αναλάβει πριν από περίπου έναν μήνα καθήκοντα γυμναστή στον ΠΑΟΚ αποτελεί παρελθόν για τον "Δικέφαλο". Η θέση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ είναι πως είχε έρθει για δοκιμή αλλά επειδή είχε υποχρεώσεις σε σχολείο της Αθήνας, πάρθηκε απόφαση να μην συνεχιστεί η συνεργασία μαζί του καθώς δεν βρέθηκε η κατάλληλη φόρμουλα. Η θέση θα καλυφθεί από τον, Βασίλη Καναρά, που προέρχεται από τα τμήματα υποδομής.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ