SERIE A

Ναρκωτικά, μαφία, παιδοφιλία και ένας... μανιακός για τον Κουαλιαρέλα

Ναρκωτικά, μαφία, παιδοφιλία και ένας... μανιακός για τον Κουαλιαρέλα

Ένας πρώην αστυνομικός είχε κάνει κόλαση τη ζωή του Φάμπιο Κουαλιαρέλα, μπλέκοντάς τον Ιταλό επιθετικό σε κυκλώματα παιδοφιλίας, ναρκωτικών και μαφίας.

Ο Φάμπιο Κουαλιαρέλα μίλησε στην κάμερα του "Sky Sport Italia" και με δάκρυα στα μάτια επιβεβαίωσε ότι ο εφιάλτης του, που τον ενέπλεκε σε υποθέσεις ναρκωτικών, παιδοφιλίας και όχι μόνο, έλαβε τέλος.

Η υπόθεση είχε αρχίσει πριν από πολλά χρόνια, όταν ένας πρώην αστυνομικός, ο Ραφαέλε Πίκολο, απειλούσε τον -τότε- ποδοσφαιριστή της Νάπολι ότι θα τον δυσφημίσει με ψεύδη περί σχέσεων με την Καμόρα, με κυκλώματα παιδοφιλίας και διακίνησης ναρκωτικών.

Αρχικά, ο δράστης έστελνε γράμματα στην οικογένεια του Ιταλού επιθετικού, μετά οι επιστολές έφταναν μέχρι τον σύλλογό του, με συνέπεια ο Κουαλιαρέλα να αναζητήσει καταφύγιο σε άλλη ομάδα και άλλη πόλη, παρότι Ναπολιτάνος ο ίδιος.

Οι φίλαθλοι των "παρτενοπέι" θεώρησαν ότι τους πρόδωσε επιλέγοντας τα λεφτά της Γιουβέντους και κάθε φορά που επέστρεφε είτε στο "Σαν Πάολο" είτε στη γενέτειρά του, τον αποδοκίμαζαν με κάθε τρόπο. Κανείς δεν γνώριζε το δράμα του...

"Μου έφυγε ένα βάρος και αυτός είναι ο πραγματικός λόγος που έπρεπε να φύγω από τη Νάπολη και από την ομάδα. Ήμουν πολύ χαρούμενος εκεί, αλλά επηρεάστηκα από αυτήν την κατάσταση, που εξελίχθηκε σε πραγματικό εφιάλτη. Δεν θα το ευχόμουν σε κανέναν. Δεν μπορούσα να φύγω από το σπίτι ούτε η οικογένειά μου", δήλωσε γεμάτος δάκρυα ο νυν επιθετικός της Σαμπντόρια, ο οποίος σκόραρε στην ισοπαλία 1-1 με την Κάλιαρι την Κυριακή.

Ο δράστης πίσω από όλα αυτά συνελήφθη από την αστυνομία και την Παρασκευή καταδικάστηκε σε τέσσερα χρόνια και οκτώ μήνες φυλάκισης, με συνέπεια ο Κουαλιαρέλα να αποφασίσει να μιλήσει για τα όσα περνούσε όλη αυτήν την περίοδο.

"Ευχαριστώ τα δικαστήρια που έφεραν στο φως την αλήθεια. Ήταν πολύ πιο οδυνηρό που όλο αυτόν τον καιρό οι έρευνες βρίσκονταν σε εξέλιξη και δεν μπορούσα να μιλήσω στον κόσμο για το γεγονός, δεν μπορούσα να εκφράσω το τι συνέβαινε", πρόσθεσε ο 34χρονος ποδοσφαιριστής.

TAGS SERIE A
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ