ΝΑΠΟΛΙ

Νάπολι: Ζήτησε συγγνώμη στον Όσιμεν για το περιπαικτικό VIDEO στα social media

Ο Βίκτορ Όσιμεν πανηγυρίζει με τη φανέλα της Νάπολι
Ο Βίκτορ Όσιμεν πανηγυρίζει με τη φανέλα της Νάπολι © 2023 ANDREW MEDICHINI / AP IMAGES

Η Νάπολι απολογήθηκε στον Βίκτορ Όσιμεν με ανακοίνωση για το VIDEO που ανέβηκε στα social media της και θεωρήθηκε χλευαστικό προς τον Νιγηριανό επιθετικό.

Η Νάπολι έβαλε την ουρά στα σκέλια στην υπόθεση του Βίκτορ Όσιμεν και με ανακοίνωσή της εξέφρασε ένα είδος απολογίας προς τον Νιγηριανό επιθετικό για το περιπαικτικό VIDEO που ανέβηκε στα social media της πριν λίγες ημέρες.

Το VIDEO έμοιαζε να κοροϊδεύει τον Όσιμεν για το πέναλτι που έχασε κόντρα στην Μπολόνια, με τον ατζέντη του περσινού πρώτου σκόρερ της Serie A να κάνει λόγο ακόμα και για νομικές κινήσεις εις βάρος των πρωταθλητών Ιταλίας.

Οι "παρτενοπέι" επιχείρησαν να χαμηλώσουν τους τόνους με μία ανακοίνωση στην οποία επιχείρησαν να εξηγήσουν την ελαφρότητα του θέματος, έχοντας κατεβάσει σχεδόν άμεσα το VIDEO.

Η ανακοίνωση της Νάπολι

"Η Νάπολι, για να αποφύγει οποιαδήποτε εκμετάλλευση επί του θέματος, διευκρινίζει ότι ποτέ δεν είχε σκοπό να προσβάλει ή να κοροϊδέψει τον Βίκτορ Όσιμεν, ένα περιουσιακό στοιχείο του συλλόγου.

Για να το αποδείξει αυτό, κατά τη διάρκεια της καλοκαιρινής περιόδου, ο σύλλογος απέρριψε σθεναρά κάθε προσφορά που έλαβε για τη μεταγραφή του επιθετικού στο εξωτερικό.

Συνιστά γεγονός στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ιδιαίτερα στο TikTok, η γλώσσα έκφρασης να περιλαμβάνει πάντα ελαφρότητα και δημιουργικότητα, χωρίς να έχει, στην περίπτωση που αφορά τον Όσιμεν, καμία πρόθεση χλευασμού ή κοροϊδίας.

Ωστόσο, αν ο Βίκτορ είχε αντιληφθεί κάποια προσβολή απέναντί του, αυτό είναι ξένο σε οποιαδήποτε θέληση της εταιρείας".

TAGS ΝΑΠΟΛΙ ΙΤΑΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ SERIE A
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ