ΝΑΠΟΛΙ

Νάπολι: "Υψώνουμε τη φωνή μας στο ματς με την Αταλάντα για να πούμε όλοι μαζί όχι στον ρατσισμό"

Ο Ζουάν Ζεσούς με τη φανέλα της Νάπολι σε ματς της Serie A κόντρα στην Ίντερ | 17 Μαρτίου 2024
Ο Ζουάν Ζεσούς με τη φανέλα της Νάπολι σε ματς της Serie A κόντρα στην Ίντερ | 17 Μαρτίου 2024 @2024 ANTONIO CALANNI/AP IMAGES

Η απόφαση της αθλητικής δικαιοσύνης να αθωώσει τον Φραντσέσκο Ατσέρμπι στη διαμάχη που είχε με τον Ζουάν Ζεσούς έφερε έντονη δυσαρέσκεια στην Νάπολι, η οποία ξεκαθάρισε μέσω video πως θα συνεχίσει τον αγώνα της κόντρα στον ρατσισμό.

Ο Ζουάν Ζεσούς κατήγγειλε πως δέχτηκε ρατσιστική επίθεση από τον Φραντσέσκο Ατσέρμπι στο Ίντερ - Νάπολι για την Serie A ωστόσο η μαρτυρία του αυτή δεν έφτανε για να "δέσει" η κατηγορία, με τον αθλητικό δικαστή να εξετάζει την υπόθεση και να κρίνει πως δεν υπήρχαν επαρκή στοιχεία ώστε να κρίνει ένοχο τον αμυντικό των νερατζούρι και να του επιβάλλει ποινή.

Το γεγονός αυτό προκάλεσε την έντονη απογοήτευση τόσο του Βραζιλιάνου μπακ, που την εξέφρασε μέσω γραπτής δήλωσής του στην ιστοσελίδα της Νάπολι, όσο και της ομάδας, με τους παρτενοπέι να δημοσιεύουν μάλιστα video ενόψει του εντός έδρας αγώνα με την Αταλάντα το μεσημέρι του Σαββάτου (30/03, 13:30, COSMOTE SPORT 2 HD) μέσω του οποίου τονίζουν πως θα συνεχίσουν να μάχονται τον ρατσισμό.

"Πιστεύουμε σε έναν κόσμο όπου η ισότητα και ο σεβασμός δεν είναι απλώς μια μάταιη ψευδαίσθηση, αλλά συγκεκριμένες και παγκοσμίως αναγνωρισμένες αρχές.

Για να συμβεί αυτό δεν πρέπει να μείνουμε σιωπηλοί. Αύριο (σ.σ. το Σάββατο) είναι η κατάλληλη ευκαιρία να υψώσουμε τη φωνή μας και όλοι μαζί να πούμε ΟΧΙ στον ρατσισμό", αναφέρει το μήνυμα των παρτενοπέι που δόθηκε μέσω video.

TAGS ΝΑΠΟΛΙ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΙΤΑΛΙΑ SERIE A ΑΤΑΛΑΝΤΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ