SERIE A

Νάπολι - Σπέτσια 1-0: Ο Ρασπαντόρι "πλήγωσε" την ομάδα του Νικολάου στο 89'

Νάπολι - Σπέτσια 1-0: Ο Ρασπαντόρι "πλήγωσε" την ομάδα του Νικολάου στο 89'
@2022 ANDREW MEDICHINI/AP IMAGES

Ο Ρασπαντόρι έλυσε τον γόρδιο δεσμό για τη Νάπολι στο 89ο λεπτό κόντρα στην Σπέτσια του εξαιρετικού Δημήτρη Νικολαού και ανέβηκε προσωρινά στην κορυφή της βαθμολογίας.

Η Σπέτσια του Δημήτρη Νικολάου ατάθηκε εξαιρετικά κόντρα στη Νάπολι στο Ντιέγκο Μαραντόνα για την έκτη αγωνιστική της Serie A, όμως οι παρτενοπέι βρήκαν τον δρόμο προς τα δίχτυα στο 89ο λεπτό με τον Ρασπαντόρι και πήραν το τρίποντο. Ο Έλληνας στόπερ ήταν ένας εκ των κορυφαίων της ομάδας του Λούκα Γκότι, αν και στο τέλος δεν κατάφεραν να πάρουν τον βαθμό της ισοπαλίας.

Οι γηπεδούχοι είχαν την πρωτοβουλία των κινήσεων καθ' όλη τη διάρκεια του αγώνα, όμως δεν δημιουργήσαν πολλές φάσεις προς την εστία του γκολκίπερ της Σπέτσια, Ντραγκόσφσκι. Ιδιαίτερο δραστήριος για την ομάδα του Σπαλέιτ, ήταν ο Κβαρατσχέλια, όμως δεν κατάφερε να πετύχει κάποιο γκολ που θα λύτρωνε τους παρτενοπέι, ειδικότερα στο πρώτο μέρος.

Η Νάπολι λίγο έλειψε να δεχθεί γκολ από ασυνεννοησία του Μερέτ με τον Ρούι στο 70ο λεπτό, όμως ο Ραχμάνι γλίτωσε την ομάδα την τελευταία στιγμή. Οι γηπεδούχοι είχαν μια ευκαιρία να πετύχουν γκολ τρία λεπτά πριν από το τέρμα του Ρασπαντόρι, όμως η προσπάθεια του Λοθάνο κατέληξε ελάχιστα άουτ. Στο φινάλε ο Λουτσιάνο Σπαλέτι αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη, γιατί ενεπλάκη σε μια διαμάχη μακριά από τη γραμμή του.

Μετά από αυτό το αποτέλεσμα η Νάπολι ανέβηκε προσωρινά στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα με 14 βαθμούς, ενώ η Σπέτσια παραμένει στη 14η θέση με πέντε βαθμούς

Νάπολι: Μέρετ, Ντι Λορέντσο, Κιμ, Ραχμάνι, Ζεσούς, Ρούι, Ανγκισά, Ντομπελέ, Πολιτάνο, Ελμάς, Ρασπαντόρι και Κβαρατσχέλια.

Σπέτσια: Ντραγκόφσκι, Χολμ, Αμπαντού, Μπουραμπιά, Γιασί, Ρέτσα, Κίβιορ, Ενζολά, Μπαστόνι, Αγκουντέλο και Νικολάου.

Το πρόγραμμα και τα αποτελέσματα της 6ης αγωνιστικής

Η βαθμολογία της Serie A

Επόμενη αγωνιστική

TAGS SERIE A ΝΑΠΟΛΙ ΙΤΑΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ