ΝΑΠΟΛΙ

Νάπολι: Ο Ζουάν Ζεσούς σκέφτεται να υποβάλλει μήνυση κατά του Ατσέρμπι

Ο Ζουάν Ζεσούς στον αγώνα της Νάπολι με την Ίντερ
Ο Ζουάν Ζεσούς στον αγώνα της Νάπολι με την Ίντερ © 2024 ANTONIO CALANNI / AP IMAGES

Η απόφαση του αθλητικού δικαστή να απαλλάξει τον Φραντσέσκο Ατσέρμπι από τις κατηγορίες για ρατσιστική επίθεση προκάλεσε την οργή του Ζουάν Ζεσούς, με τον μπακ της Νάπολι να σκέφτεται να προχωρήσει σε μήνυση κατά του άσου της Ίντερ.

Σε επίπεδο αθλητικής δικαιοσύνης η διαμάχη των Φραντσέσκο Ατσέρμπι και Ζουάν Ζεσούς έλαβε τέλος την Τρίτη (26/03), με τον αθλητικό δικαστή να κρίνει πως ο αμυντικός της Ίντερ είναι αθώος όσον αφορά στις κατηγορίες εις βάρος του για ρατσιστική επίθεση στον μπακ της Νάπολι και τον δεύτερο να μην έχει δικαίωμα άσκησης έφεσης κατά της απόφασης.

Ωστόσο η κόντρα των δύο ποδοσφαιριστών ενδέχεται να μην έχει τελειώσει, με τα ιταλικά ΜΜΕ να αναφέρουν πως ο Ζεσούς είναι απογοητευμένος από την κρίση της αθλητικής δικαιοσύνης και ταυτόχρονα αποφασισμένος να κάνει ό,τι μπορεί για να δείξει σε όλο τον κόσμο πως είναι θύμα αδικίας και πως δεν είναι ψεύτης.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Σύμφωνα μάλιστα με την "Gazzetta dello Sport", ο 32χρονος αμυντικός από το Μπέλο Οριζόντε είναι σε συζητήσεις με τον ατζέντη του, Ρομπέρτο Καλέντα, έχοντας στο μυαλό του να προχωρήσει σε ποινική μήνυση κατά του Ατσέρμπι.

Σκέφτονται να τον κάνουν αρχηγό

Την ίδια ώρα, στο πλευρό του παίκτη είναι τόσο η Νάπολι όσο και ο Αουρέλιο Ντε Λαουρέντις, με την εφημερίδα "Mattino" να τονίζει πως υπάρχει ενδεχόμενο στον επόμενο εντός άγωνα των παρτενοπέι, κόντρα στην Αταλάντα, να φορεθεί από τους παίκτες φανέλα με την αναγραφή "#IostoconJJ" ("Είμαι με τον Ζουάν Ζεσούς") και ο ίδιος να φορέσει το περιβραχιόνιο του αρχηγού.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Αυτό είναι κάτι που θα αποφασιστεί μαζί με τον προπονητή, Φραντσέσκο Καλτσόνα, με τους οπαδούς από την πλευρά τους να δείχνουν τη στήριξή τους προς τον Βραζιλιάνο με πανό που κρέμασαν έξω από το "Ντιέγκο Μαραντόνα" αλλά και σε διάφορα σημεία της πόλης της Νάπολης, με το εξής μήνυμα: "Ο Ατσέρμπι είναι το έμβλημα ενός υποκριτικού συστήματος"..

TAGS ΝΑΠΟΛΙ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΙΤΑΛΙΑ SERIE A ΙΝΤΕΡ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ