ΝΑΠΟΛΙ

Νάπολι: Ο Πολιτάνο έχει κορονοϊό και δε θα παίξει με την Ίντερ

Napoli's Matteo Politano during the Europa League Group C soccer match between Leicester City and Napoli at the King Power Stadium in Leicester, England, Thursday, Sept.16, 2021. (AP Photo/Rui Vieira)
Napoli's Matteo Politano during the Europa League Group C soccer match between Leicester City and Napoli at the King Power Stadium in Leicester, England, Thursday, Sept.16, 2021. (AP Photo/Rui Vieira) AP

Ο Πολιτάνο δε θα αγωνιστεί στο ντέρμπι της Νάπολι με την Ίντερ αφού διαγνώστηκε με κορονοϊό και θα μπει σε καραντίνα.

Άσχημα νέα έφεραν τα τεστ που υποβλήθηκαν οι παίκτες της Νάπολι για τον Λουτσιάνο Σπαλέτι αφού θα χάσει σίγουρο τον Πολιτανό.

Ο Ιταλός εξτρέμ βρέθηκε θετικός στον κορονοϊό και αμέσως μπήκε σε καραντίνα. Φυσικά, η συγκεκριμένη εξέλιξη τον βγάζει νοκ άουτ από το ντέρμπι της Κυριακής με την Ίντερ (21/11, 19.00).

Παράλληλα, οι υπόλοιποι παίκτες και τα μέλη του ποδοσφαιρικού τμήματος της Νάπολι θα υποβληθούν εκ νέου σε τεστ για να φανεί εάν έχει υπάρξει διασπορά.

S24 Bet - Το Στοίχημα επιστρέφει στο SPORT24

Το SPORT24 απέκτησε νέα ενότητα με έγκυρο και μοναδικό περιεχόμενο για το Στοίχημα! Προγνωστικά στοιχήματος, προτάσεις και αναλύσεις με την υπογραφή του SPORT24 και της έμπειρης ομάδας δημοσιογράφων του. Καθημερινό περιεχόμενο με προτάσεις για το στοίχημα σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ στο S24 BET.

TAGS ΝΑΠΟΛΙ SERIE A ΙΤΑΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ