ΝΑΠΟΛΙ

Νάπολι: Ο Ντε Λαουρέντις ζητάει 180 εκατ.ευρώ για να πουλήσει τον Όσιμεν

Νάπολι: Ο Ντε Λαουρέντις ζητάει 180 εκατ.ευρώ για να πουλήσει τον Όσιμεν
@2023 ANDREW MEDICHINI/AP IMAGES

Ο Βίκτορ Όσιμεν έχει μπει στο στόχαστρο μεγάλων ευρωπαϊκών συλλόγων όμως η Νάπολι δεν είναι διατεθειμένη να τον αφήσει να φύγει χωρίς ένα αστρονομικό οικονομικό αντάλλαγμα, όπως αποκάλυψε η Parisien.

Η παρουσίαση του Ρουντί Γκαρσία ως του διαδόχου του Λουτσιάνο Σπαλέτι στον πάγκο της Νάπολι δίδαξε δύο πράγματα: το πρώτο είναι πως οι άνθρωποι της Νάπολι δεν θέλουν να αποχωριστούν τον Βίκτορ Όσιμεν και το δεύτερο πως όλοι έχουν την τιμή τους.

Πόσο είναι εκείνη του Νιγηριανού φορ; Σύμφωνα με σημερινό δημοσίευμα της "Le Parisien", ο παίκτης βρίσκεται στο στόχαστρο τόσο της Παρί, όσο και των Μπάγερν, Τσέλσι και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, με τον Αουρέλιο Ντε Λαουρέντις να έχει "μυριστεί" γερά πορτοφόλια και να είναι αποφασισμένος να αποδειχτεί σκληρός διαπραγματευτής.

Σύμφωνα με το γαλλικό μέσο, ο ιδιοκτήτης των παρτενοπέι ζήτησε από την Παρί το ποσό των 180 εκατομμυρίων ευρώ για να γίνει το deal ενώ την ίδια ώρα η "Sportmediaset" εκτιμάει πως αν θέλει κάποια ομάδα να κάτσει στο τραπέζι με τους ανθρώπους της Νάπολι για τον Όσιμεν θα πρέπει να προσφέρει ένα ποσό μεταξύ 120 και 150 εκατομμυρίων ευρώ.

Την ίδια ώρα, το ιταλικό μέσο εκτιμάει πως θα υπάρχει σίγουρα συνάντηση του Ντε Λαουρέντις με τον μάνατζερ του παίκτη, Ρομπέρτο Καλέντα, όπου είναι πιθανό να τεθεί επί τάπητος μία αναπροσαρμογή (προς τα πάνω) του συμβολαίου του Νιγηριανού, ο οποίος αμείβεται αυτή τη στιγμή με 4,5 εκατομμύρια ευρώ ετησίως.

Σημειώνεται πως ο 24χρονος φορ ολοκλήρωσε τη φετινή σεζόν έχοντας να επιδείξει 26 γκολ σε 32 ματς πρωταθλήματος (κορυφαίος σκόρερ της Serie A) που έπαιξαν τεράστιο ρόλο στην κατάκτηση του σκουντέτο ενώ συνολικά μέτρησε 31 γκολ σε 39 παιχνίδια σε όλες τις διοργανώσεις.

TAGS ΝΑΠΟΛΙ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΙΤΑΛΙΑ SERIE A
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ