ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΝΩΛΑΣ

Νάπολι: Ο Μανωλάς επέστρεψε στις προπονήσεις, διαθέσιμος για το κρίσιμο ματς με τη Λέστερ

Ο Κώστας Μανωλάς με τη φανέλα της Νάπολι σε αναμέτρηση με την Γκενκ για το Champions League | 2 Οκτωβρίου 2019
Ο Κώστας Μανωλάς με τη φανέλα της Νάπολι σε αναμέτρηση με την Γκενκ για το Champions League | 2 Οκτωβρίου 2019 @2019 FRANCISCO SECO/AP IMAGES

Ο Κώστας Μανωλάς ανάρρωσε από τη γαστρεντερίτιδα που τον ταλαιπώρησε και επέστρεψε στις προπονήσεις της Νάπολι την Τετάρτη (8/12), θέτοντας τον εαυτό του στη διάθεση του Λουτσιάνο Σπαλέτι για την αυριανή αναμέτρηση με τη Λέστερ στο Europa League.

Ο Κώστας Μανωλάς απουσίασε από την αναμέτρηση της Νάπολι με τη Σασουόλο (2-2) για τη Serie A την περασμένη αγωνιστική, λόγω γαστρεντερίτιδας, ωστόσο την Τετάρτη (8/12) επέστρεψε στις προπονήσεις.

Μετά τα προβλήματα υγείας που αντιμετώπισε το τελευταίο διάστημα ο 30χρονος κεντρικός αμυντικός, μπήκε σε κανονικούς ρυθμούς και ως εκ τούτου βρίσκεται στη διάθεση του Λουτσιάνο Σπαλέτι για το αυριανό καθοριστικό παιχνίδι με τη Λέστερ (9/12, 19:45, COSMOTE SPORT 5 HD και Live στο SPORT24) στο πλαίσιο του Europa League.

Οι "περτενοπέι" βρίσκονται στην τρίτη θέση στον τρίτο όμιλο της διοργάνωσης με επτά βαθμούς και θέλει νίκη, προκειμένου να εξασφαλίσει τη συμμετοχή της στους "16".

S24 Bet - Το Στοίχημα επιστρέφει στο SPORT24

Το SPORT24 απέκτησε νέα ενότητα με έγκυρο και μοναδικό περιεχόμενο για το Στοίχημα! Προγνωστικά στοιχήματος, προτάσεις και αναλύσεις με την υπογραφή του SPORT24 και της έμπειρης ομάδας δημοσιογράφων του. Καθημερινό περιεχόμενο με προτάσεις για το στοίχημα σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ στο S24 BET.

TAGS ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΝΩΛΑΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ ΝΑΠΟΛΙ ΙΤΑΛΙΑ SERIE A
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ