ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΝΩΛΑΣ

Νάπολι: Ο Μανωλάς εκτός αποστολής με γαστρεντερίτιδα

Ο Κώστας Μανωλάς με τη φανέλα της Νάπολι σε αναμέτρηση με την Γκενκ για το Champions League | 2 Οκτωβρίου 2019
Ο Κώστας Μανωλάς με τη φανέλα της Νάπολι σε αναμέτρηση με την Γκενκ για το Champions League | 2 Οκτωβρίου 2019 @2019 FRANCISCO SECO/AP IMAGES

Ο Κώστας Μανωλάς τέθηκε νοκ άουτ από την αναμέτρηση της Νάπολι με τη Σασουόλο για τη Serie A λόγω γαστρεντερίτιδας.

Ο Κώστας Μανωλάς εξακολουθεί να αντιμετωπίζει προβλήματα υγείας που τον θέτουν νοκ άουτ από τους αγώνες της Νάπολι. Το τελευταίο είναι η γαστρεντερίτιδα που τον ταλαιπωρεί εσχάτως και τον αφήνει εκτός αποστολής για την αναμέτρηση με τη Σασουόλο στο "Μαπέι" για τη 15η αγωνιστική της Serie A (1/12, 21:45, COSMOTE SPORT 7 HD, live από το SPORT24).

Ο 30χρονος κεντρικός αμυντικός ετοιμαζόταν να επιστρέψει στην αρχική ενδεκάδα, έχοντας αποθεραπευτεί από προβλήματα τραυματισμού που αντιμετώπιζε, όμως θα χρειαστεί να περάσει κι άλλος χρόνος για να επιστρέψει στη δράση, αφού το τελευταίο παιχνίδι του ήταν στα τέλη Νοεμβρίου.

S24 Bet - Το Στοίχημα επιστρέφει στο SPORT24

Το SPORT24 απέκτησε νέα ενότητα με έγκυρο και μοναδικό περιεχόμενο για το Στοίχημα! Προγνωστικά στοιχήματος, προτάσεις και αναλύσεις με την υπογραφή του SPORT24 και της έμπειρης ομάδας δημοσιογράφων του. Καθημερινό περιεχόμενο με προτάσεις για το στοίχημα σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ στο S24 BET.

TAGS ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΝΩΛΑΣ ΝΑΠΟΛΙ ΙΤΑΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ SERIE A
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ