ΝΑΠΟΛΙ

Νάπολι: Ο Λουίς Ενρίκε είναι το νέο όνομα στη λίστα του Ντε Λαουρέντις ως διάδοχος του Σπαλέτι

Νάπολι: Ο Λουίς Ενρίκε είναι το νέο όνομα στη λίστα του Ντε Λαουρέντις ως διάδοχος του Σπαλέτι
@2022 LUIS ENRIQUE/AP IMAGES

Ο Λουτσιάνο Σπαλέτι μοιάζει αποφασισμένος να αφήσει την Νάπολι στο φιναλε της σεζόν και ο Αουρέλιο Ντε Λαουρέντις έχει κινήσει ήδη τις διαδικασίες για τον εντοπισμό του διαδόχου του, με τον Λουίς Ενρίκε να είναι το τελευταίο όνομα που μπήκε στη λίστα.

Η Νάπολι ανέβηκε επίπεδο την τελευταία διετία με τον Λουτσιάνο Σπαλέτι στον πάγκο της και το επιστέγασμα της εκπληκτικής φετινής σεζόν ήταν η κατάκτηση του σκουντέτο, του πολυπόθητου τίτλου που έλειπε εδώ και 33 χρόνια από τον ιταλικό Νότο και που είχε κάνει την τελευταία του εμφάνιση εκεί όταν ο Ντιέγκο Μαραντόνα μεγαλουργούσε στο "Σαν Πάολο".

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Ωστόσο, παρά το γεγονός πως ο "Λούτσιο" έκανε πράματα και θάματα φέτος με τους παρτενοπέι, όλα δείχνουν πως δεν θα είναι εκείνος που θα τους καθοδηγήσει ως πρωταθλητές τη νέα αγωνιστική σεζόν, από τη στιγμή που δεν υπάρχει πλήρης ομόνοια με τη διοίκηση του συλλόγου και δη τον πρόεδρο Αουρέλιο Ντε Λαουρέντις.

Σύμφωνα με τα ρεπορτάζ, ο Σπαλέτι θα γνωστοποιήσει την παραίτησή του από τον πάγκο στο φινάλε της σεζόν, με τον Ντε Λαουρέντις από την πλευρά του να μην θέλει να βρεθεί προ εκπλήξεως και να "ψάχνεται" ήδη για τον διάδοχό του, με τη λίστα του να περιλαμβάνει ήδη αρκετά "βαριά" ονόματα.

Οι Γιούργκεν Κλοπ, Ντιέγκο Σιμεόνε Αντόνιο Κόντε, Γιούλιαν Νάγκελσμαν αλλά και οι Τζαν Πιέρο Γκασπερίνι, Τιάγκο Μότα, Βιτσένσο Ιταλιάνο και Ραφαέλε Παλαντίνο είναι κάποιοι από τους προπονητές που έχουν ακουστεί για τους πρωταθλητές Ιταλίας το τελευταίο διάστημα, ενώ σύμφωνα με τελευταία δημοσιεύματα από τη γειτονική χώρα, η λίστα έχει εμπλουτιστεί με ένα ακόμα "ηχηρό" όνομα πρωτοκλασάτου προπονητή.

Αυτός είναι ο Λουίς Ενρίκε, ο οποίος είναι θιασώτης του 4-3-3 που παίζει η Νάπολι, με τον άλλοτε προπονητή της εθνικής Ισπανίας να γνωρίζει την Serie A από τη θητεία του στην Ρόμα και να έχει ως προσόν πως μιλάει την ιταλική γλώσσα.

TAGS ΝΑΠΟΛΙ SERIE A ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΙΤΑΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ