ΝΑΠΟΛΙ

Νάπολι: Έτοιμος να παραιτηθεί ο Σπαλέτι, γράφει η Corriere dello Sport

Νάπολι: Έτοιμος να παραιτηθεί ο Σπαλέτι, γράφει η Corriere dello Sport
@2023 ANDREW MEDICHINI/AP IMAGES

Ο Λουτσιάνο Σπαλέτι έχει πάρει την απόφαση να αποχωρήσει από την Νάπολι σύμφωνα με την "Corriere dello Sport", με το ίδιο μέσο να υπογραμμίζει πως ο Αντόνιο Κόντε είναι πρώτος στη λίστα των παρτενοπέι ως υποψήφιος διάδοχός του.

Η Νάπολι έγραψε ιστορία τη φετινή σεζόν κατακτώντας την κορυφή μετά από 33 χρόνια απουσίας από αυτή και ο άνθρωπος στον οποίο οφείλει ένα μεγάλο μερίδιο για τη συγκεκριμένη επιτυχία δεν είναι άλλος από τον πρωτομάστορά της, Λουτσιάνο Σπαλέτι.

Ωστόσο, παρά το γεγονός πως με αυτόν στον τιμόνι οι παρτενοπέι διέγραψαν εκπληκτική πορεία τόσο στην Serie A όσο και στην Ευρώπη (έφτασαν στα προημιτελικά του Champions League για πρώτη φορά στην ιστορία τους) και μολονότι έχει συμβόλαιο μέχρι το 2024, όλα δείχνουν πως δεν θα συνεχίσει και τη νέα σεζόν.

Ο σημαντικότερος λόγος για το διαφαινόμενο διαζύγιο έχει να κάνει με τις σχέσεις του Σπαλέτι με τον ιδιοκτήτη των παρτενοπέι Αουρέλιο Ντε Λαουρέντις, με την "Corriere dello Sport" να αποκαλύπτει στην σημερινή ηλεκτρονική της έκδοση (19/05) πως ο 64χρονος τεχνικός έχει πάρει τις αποφάσεις του και είναι έτοιμος να υποβάλλει την παραίτησή του από την τεχνική ηγεσία.

Την ίδια ώρα, το εν λόγω δημοσίευμα αναφέρει πως οι πρωταθλητές Ιταλίας δεν θα πιαστούν απροετοίμαστοι αφού έχουν ήδη λίστα με υποψήφιους διαδόχους του, με το όνομα του Αντόνιο Κόντε να βρίσκεται στην κορυφή και τους Ρομπέρτο Ντε Τζέρμπι (Μπράιτον), Τζαν Πιέρο Γκασπερίνι (Αταλάντα) και Βιτσέντσο Ιταλιάνο (Φιορεντίνα) να ακολουθούν όσον αφορά στο νόμο των πιθανοτήτων.

TAGS ΝΑΠΟΛΙ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΙΤΑΛΙΑ SERIE A
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ