ΝΑΠΟΛΙ

Νάπολι: Ο Κόντε απομακρύνεται από το "Ντιέγκο Μαραντόνα" και πλησιάζει στην Τσέλσι

FILE - Tottenham's head coach Antonio Conte gives instructions from the side line during the English Premier League soccer match between Tottenham Hotspur and Newcastle United at the Tottenham Hotspur Stadium in London, England, Sunday, Oct. 23, 2022. Tottenham announced that manager Antonio Conte has left the Premier League club "by mutual agreement." (AP Photo/Frank Augstein, File)
FILE - Tottenham's head coach Antonio Conte gives instructions from the side line during the English Premier League soccer match between Tottenham Hotspur and Newcastle United at the Tottenham Hotspur Stadium in London, England, Sunday, Oct. 23, 2022. Tottenham announced that manager Antonio Conte has left the Premier League club "by mutual agreement." (AP Photo/Frank Augstein, File) @2022 FRANK AUGSTEIN/AP IMAGES

Η υποψηφιότητα του Αντόνιο Κόντε για τον πάγκο της Νάπολι έχει αρχίσει να χάνει σημαντικό έδαφος, με τον έμπειρο προπονητή να βρίσκεται πλέον στο στόχαστρο της Τσέλσι.

Λίγα 24ωρα πριν οι οπαδοί της Νάπολι πετούσαν στα σύννεφα, καθώς από το ρεπορτάζ των ιταλικών ΜΜΕ είχε προκύψει πως υπήρχε συμφωνία του Αντόνιο Κόντε με την ομάδα του ιταλικού νότου για τριετές συμβόλαιο συνεργασίας και πως το μόνο που απέμενε ήταν να την ενεργοποιήσει ο Αουρέλιο Ντε Λαουρέντις.

Πλέον, τα δεδομένα έχουν διαφοροποιηθεί και αιτία είναι τόσο η αναβλητικότητα από πλευράς παρτενοπέι όσο και τα "θέλω" του Αντόνιο Κόντε. Όπως αναφέρει η "Sportmediaset", η Νάπολι αποφάσισε να κάνει πίσω την τελευταία στιγμή για τον Κόντε, με τον άλλοτε ομοσπονδιακό τεχνικό της Ιταλίας να εμφανίζεται από την πλευρά του θετικός στο να μετακινηθεί σε μία άλλη ομάδα της Serie A, την Μίλαν.

Ωστόσο, με δεδομένο πως ο ροσονέρι δεν έχουν ξεκαθαρίσει τη στάση τους για τον προπονητή που θα κληθεί να διαδεχτεί τον Στέφανο Πιόλι στο τέλος της σεζόν, υπάρχει άλλη τοπ ομάδα που βγήκε δυναμικά στο προσκήνιο για την απόκτησή του.

Ο λόγος για την Τσέλσι, με αγγλικές και ιταλικές πηγές να αναφέρουν πως το όνομα του Κόντε φιγουράρει ψηλά στη λίστα της νυν διοίκησης των μπλε, με τον Τοντ Μπόλι, να είναι αποφασισμένος να του προσφέρει ένα παχυλό συμβόλαιο για να τον πείσει να επιστρέψει στο "Στάμφορντ Μπριτζ" έξι χρόνια μετά από την αποχώρησή του.

TAGS ΝΑΠΟΛΙ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΙΤΑΛΙΑ SERIE A ΤΣΕΛΣΙ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ