ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Νάπολι: Το Τορόντο δίνει 60 εκατ. ευρώ και πενταετές συμβόλαιο στον Ινσίνιε

Ο Λορένζο Ινσίνιε με τη φανέλα της Νάπολι
Ο Λορένζο Ινσίνιε με τη φανέλα της Νάπολι © 2021 RUI VIEIRA / AP IMAGES

Ο Λορέντσο Ινσίνιε είναι έτοιμος να μετακομίσει στο τέλος της σεζόν στον Καναδά για λογαριασμό της Τορόντο, η οποία του προσφέρει πενταετές συμβόλαιο με συνολικές αποδοχές ύψους 60 εκατ. ευρώ.

Σελίδα στην καριέρα του ετοιμάζεται να γυρίσει ο αρχηγός της Νάπολι, Λορέντσο Ινσίνιε, ο οποίος έπειτα από μία δεκαετία στον ιταλικό σύλλογο αναμένεται να αποχωρήσει ως ελεύθερος το προσεχές καλοκαίρι, αφού δεν διατίθεται να ανανεώσει το συμβόλαιό του με τους "παρτενοπέι".

Ο 30χρονος εξτρέμ μάλιστα, έχει βρει σύμφωνα με τα ιταλικά δημοσιεύματα την ομάδα που θα συνεχίσει να αγωνίζεται κι αυτή βρίσκεται στον Καναδά. Όπως αναφέρει τοSky Sports Italia, η Τορόντο έχει πλησιάσει ήδη τον Ιταλό, ο οποίος βρίσκεται πολύ κοντά στο να πει το ναι στην ομάδα του MLS.

Κι αυτό γιατί, έλαβε μία πολύ ενδιαφέρουσα προσφορά. Συγκεκριμένα, η Τορόντο κατέθεσε πρόταση για πενταετές συμβόλαιο με συνολικές απολαβές ύψους 60 εκατ. ευρώ (11,5 εκατομμύρια συν 4,5 μπόνους ανά σεζόν). Ο Ινσίνιε δεν έχει αποδεχτεί ακόμα την πρόταση του συλλόγου, ωστόσο οι δύο πλευρές βρίσκονται πολύ κοντά στο να έρθουν σε οριστική συμφωνία.

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΝΑΠΟΛΙ ΙΤΑΛΙΑ SERIE A
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ