ΝΑΠΟΛΙ

Νάπολι: Ένταση στα αποδυτήρια μετά την ήττα από την Έμπολι

Οι παίκτες της Νάπολι
Οι παίκτες της Νάπολι @ 2021 ANTONIO CALANNI / AP IMAGES

Ιταλικό δημοσίευμα αναφέρει ότι ο αντιπρόεδρος της Νάπολι, Έντο Ντε Λαουρέντις, μπήκε στα αποδυτήρια της ομάδας, όντας φανερά εκνευρισμένος, καθώς έριξε γροθιά και κλωτσιά στην πόρτα των αποδυτηρίων, ενώ υπήρξε και λογομαχία ανάμεσα σε κάποιους παίκτες.

Η Νάπολι γνώρισε μια ήττα από την Έμπολι που την αφήνει με λίγες ελπίδες για τη διεκδίκηση του σκουντέτο. Ωστόσο ο τρόπος με τον οποίο ήρθε το σοκαριστικό 3-2, από προβάδισμα δύο τερμάτων ως το 80ο λεπτό, προκάλεσε ένταση και εκνευρισμό στο ποδοσφαιρικό τμήμα των παρτενοπέι.

Μετά το τέλος της αναμέτρησης ο Βίκτορ Οσιμέν άνοιξε διάλογο με τους οπαδούς σε σημείο που λίγο έλειψε να πλησιάσει στις εξέδρες αν δεν επενέβαινε ο Χουάν Ζεσούς για να τον ηρεμήσει, ενώ όταν οι Ινσίνιε και Μέρτενς χειροκρότησαν τον κόσμο, εκείνοι δεν έκρυψαν την αγανάκτησή τους

Την ίδια ώρα στα αποδυτήρια ο αντιπρόεδρος των παρτενοπέι, Έντο Ντε Λαουρέντις ήταν έξαλλος όπως μετέφερε δημοσίευμα της Gazzetta dello Sport. Συγκεκριμένα μπούκαρε στον χώρο κλωτσώντας και ρίχνοντας γροθιά στην πόρτα για να εκφρεάσει την απογοήτευσή του.

Παράλληλα αναπτύχθηκε έντονη λογομαχία μεταξύ ποδοσφαιριστών, χωρίς να δίνονται περαιτέρω λεπτομέρειες για το τι ειπώθηκε και ποιοι ήταν οι πρωταγωνιστές.

TAGS ΝΑΠΟΛΙ SERIE A ΙΤΑΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ