ΝΑΠΟΛΙ

Νάπολι: Από ώρα σε ώρα η απόλυση του Ματσάρι, ο Καλτσόνα διάδοχός του

Ο Βάλτερ Ματσάρι
Ο Βάλτερ Ματσάρι © 2024 / AP IMAGES

Σύμφωνα με το Tuttomercatoweb, η Νάπολι αναμένεται να απολύσει τον Βάλτερ Ματσάρι από στιγμή σε στιγμή, με τον Φραντέσκο Καλσόνα να τον διαδέχεται μέχρι το τέλος της σεζόν.

Ο Βάλτερ Ματσάρι δεν έχει φέρει τα προσδοκώμενα αποτελέσματα στη Νάπολι κι ο Αουρέλιο Ντε Λαουρέντις εμφανίζεται δυσαρεστημένος.

Οι εξελίξεις είναι ραγδαίες στους παρτενοπέι και σύμφωνα με το Tuttomercatoweb η απόλυσή του αναμένεται να έρθει πιο σύντομα από τα ματς με την Μπαρτσελόνα για τους "16" στο Champions League.

Συγκεκριμένα, ο 62χρονος Ιταλός είναι πιθανό από στιγμή σε στιγμή να αποχωρήσει από τον πάγκο της Νάπολι, με την ανακοίνωση να αναμένεται κι εντός της Δευτέρας (19/02).

Ο εκλεκτός που θα αντικαταστήσει τον Ματσάρι μέχρι το τέλος της σεζόν είναι ο Φραντσέσκο Καλτσόνα, νυν ομοσπονδιακός τεχνικός της Σλοβακίας που έχει εργαστεί στο παρελθόν στη Νάπολι ως βοηθός προπονητή τόσο του Μαουρίτσιο Σάρι όσο και του Λουτσιάνο Σπαλέτι.

Σύμφωνα μάλιστα, με το δημοσίευμα ο Καλτσόνα έχει πάρει ήδη το "πράσινο φως" από την Ομοσπονδία της Σλοβακίας για να αναλάβει παράλληλα χρέη προπονητή της Νάπολι.

TAGS ΝΑΠΟΛΙ ΙΤΑΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ SERIE A
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ