ΝΑΠΟΛΙ

Νάπολι: Ανακοίνωσε την πρόσληψη του Σπαλέτι

Ο Λουτσιάνο Σπαλέτι ως προπονητής της Ίντερ κόντρα στην Αϊντχόφεν για το Champions League.
Ο Λουτσιάνο Σπαλέτι ως προπονητής της Ίντερ κόντρα στην Αϊντχόφεν © 2018 LUCA BRUNO/ASSOCIATED PRESS

Ο Λουτσιάνο Σπαλέτι είναι ο νέος προπονητής της Νάπολι, με τον Αουρέλιο Ντε Λαουρέντις να ανακοινώνει την πρόσληψή του με δήλωση στην ιστοσελίδα των παρτενοπέι.

Την Παρασκευή έγινε γνωστό πως ο Λουτσιάνο Σπαλέτι και η Νάπολι ήρθαν σε συμφωνία και το Σάββατο (29/5) το πρωί ανακοινώθηκε η πρόσληψη του Ιταλού τεχνικού στην ηγεσία των παρτενοπέι.

Ο πρόεδρος της Νάπολι καλωσόρισε τον Σπαλέτι στο κλαμπ με δήλωσή του στην ιστοσελίδα της ομάδας: "Είμαι ενθουσιασμένος που ανακοινώνω ότι ο Λουτσιάνο Σπαλέτι θα είναι ο νέος προπονητής της Νάπολι αρχής γενομένης από την 1η Ιουλίου. Καλωσόρισες Λουτσιάνο, μαζί θα κάνουμε εξαιρετική δουλειά".

Σύμφωνα με τα ιταλικά ΜΜΕ ο πρώην προπονητής της Ίντερ και της Ρόμα έβαλε την υπογραφή του σε διετές συμβόλαιο. Τη σεζόν θα λαμβάνει ένα ποσό που φτάνει τα 2.800.000 ευρώ. Έτσι, ο Σπαλέτι επιστρέφει στους πάγκους έπειτα από δύο χρόνια, όταν και έφυγε απ' τους νερατζούρι.

Υπενθυμίζεται ότι ο Τζέναρο Γκατούζο αποχώρησε από τη Νάπολι, καθώς δεν κατάφερε να τερματίσει στην πρώτη τετράδα και να εξασφαλίσει τη συμμετοχή της στο Champions League της νέας περιόδου, με τη Φιορεντίνα να ανακοινώνει την πρόσληψή του, λίγα 24ωρα μετά.

TAGS ΝΑΠΟΛΙ ΙΤΑΛΙΑ SERIE A ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ