LIGUE 1

Ναντ - Λιον 0-1: Πρώτη νίκη της σεζόν με Ντεμπελέ

Οι παίκτες της Λιόν πανηγυρίζουν τη φιλική νίκη κόντρα στη Γουλβς
Οι παίκτες της Λιόν πανηγυρίζουν τη φιλική νίκη κόντρα στη Γουλβς © 2021 LAURENT CIPRIANI/ AP IMAGES

Η Λιόν επιβλήθηκε 1-0 εκτός έδρας της Ναντ για την 4η αγωνιστική της Ligue 1 και πανηγύρισε την πρώτη της νίκη στο φετινό πρωτάθλημα χάρη στο γκολ του Μούσα Ντεμπελέ. Με παίκτη λιγότερο οι φιλοξενούμενοι από το 78', μετά την αποβολή του Ντα Σίλβα.

Η Λιόν επικράτησε με 1-0 της Ναντ για την 4η αγωνιστική της Ligue 1, χάρη στο γκολ του Μούσα Ντεμπελέ στο 35ο λεπτό της αναμέτρησης και πήραν το πρώτο τους τρίποντο στο φετινό πρωτάθλημα.

Οι φιλοξενούμενοι δεν έχουν πραγματοποιήσει καλό ξεκίνημα τη φετινή σεζόν, καθώς μετρούν δύο ισοπαλίες απέναντι σε Μπρεστ (1-1) και Κλερμόν (3-3) και μία ήττα κόντρα στην Ανζέ (3-0).

Η ομάδα του Μπος άνοιξε το σκορ στο 35', με τον Ντεμπελέ να πετυχαίνει το τρίτο του γκολ τη φετινή σεζόν. Ωστόσο, αν και από το 78' η Λιόν αγωνιζόταν με παίκτη λιγότερο, μετά την αποβολή του Ντα Σίλβα, διατήρησε το προβάδισμα μέχρι το τέλος και πήρε το τρίποντο.

Ναντ: Αλμπάν, Άπια (40' Κορχία), Καστελέτο, Παλόις, Φάμπιο (81' Τραορέ), Μπουκαρί (70' Περέιρα Ντε Σα), Αντρέι (69' Μουτουσάμι), Χιριβέλα, Σίμον, Κόκο (82' Κολό Μουανί), Μπλας

Λιόν: Λόπες, Νταμπουά, ντα Σιλβά, Ντιομάντε, Έμερσον, Γκιμαράες, Κακιερέτ, Πακετά, Αούαρ, Τόκο-Εκαμπί (74' Σλιμανί), Ντεμπελέ (82' Ντεναγέρ).

Τα αποτελέσματα της 4ης αγωνιστικής στη Ligue 1

Τα highlights της 4ης αγωνιστικής της Ligue 1

Ναντ - Λιόν 0-1

Η βαθμολογία της Ligue 1

TAGS LIGUE 1 ΓΑΛΛΙΑ ΛΙΟΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ