ΟΛΛΑΝΔΙΑ

Ναϊμέχεν - Αϊντχόφεν 3-1: Πρώτη ήττα στην Eredivisie έπειτα από 42 αγώνες

Ο Λουκ ντε Γιονγκ της Αϊντχόφεν σε στιγμιότυπο κόντρα στην Ντόρτμουντ για τη φάση των 16 του Champions League 2023-2024 στο "Ζίγκναλ Ιντούνα Παρκ", Ντόρτμουντ | Τετάρτη 13 Μαρτίου 2024
Ο Λουκ ντε Γιονγκ της Αϊντχόφεν σε στιγμιότυπο κόντρα στην Ντόρτμουντ για τη φάση των 16 του Champions League 2023-2024 στο "Ζίγκναλ Ιντούνα Παρκ", Ντόρτμουντ | Τετάρτη 13 Μαρτίου 2024 © 2024/MARTIN MEISSNER/AP IMAGES

Ιστορική αναμέτρηση στο "Χοφερστάντιον", το γήπεδο της Ναϊμέχεν που κατάφερε να υποτάξει την αήττητη εδώ και 42 αγώνες Αϊντχόφεν.

Στο "Χόφερστάντιον" έμελε να ολοκληρωθεί το απίθανο αήττητο σερί της Αϊντχόφεν στην Eredivisie. Οι σχεδόν βέβαιοι πρωταθλητές Ολλανδίας ηττήθηκαν 1-3 από τη Ναϊμέχεν, για πρώτη φορά έπειτα από 42 αγώνες πρωταθλήματος.

Η ομάδα του Πέτερ Μπος πήρε προβάδισμα στο 20ό λεπτό, όμως στη συνέχεια κατέρρευσε. Μέχρι το 63- δέχθηκε τρία τέρματα από τους γηπεδούχους, που φέτος βρίσκονται σε εξαιρετική κατάσταση και διεκδικούν ευρωπαϊκό εισιτήριο.

Στο 81ο λεπτό, ο Λουκ ντε Γιονγκ είχε την ευκαιρία με πέναλτι να βάλει ξανά στο κόλπο την ομάδα του, αλλά ο Γιάσπερ Σίλεσεν απέκρουσε και απέτρεψεε τον Ολλανδό φορ να πιάσει τον Βαγγέλη Παυλίδη στην κορυφή του πίνακα των σκόρερ.

Η τελευταία ήττα της Αϊντχόφεν στο πρωτάθλημα ήταν κόντρα στην Έμεν εκτός έδρας τον Ιανουάριο του 2023.

TAGS ΟΛΛΑΝΔΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΑΪΝΤΧΟΦΕΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ